Тоа што сум најубав си има врска со времето, darling?
Нарцисоидноста е психолошка појава. Така да ,нема врска.
Значи јас сум нарцис, оној што се погледнал во огледало пред неколку стотици години? Ете гледаш, сега сум и овде... внимавај само инфинитезимално да не се заљубиш во мене ... и винимавај да не е ИНФИНИТЕзимално, INFINITE - ВЕЧНО... а вечноста припаѓа на СЕГА!Нарцисоидноста е психолошка појава. Така да ,нема врска.
Значи јас сум нарцис, оној што се погледнал во огледало пред неколку стотици години? Ете гледаш, сега сум и овде... внимавај само инфинитезимално да не се заљубиш во мене ... и винимавај да не е ИНФИНИТЕзимално, INFINITE - ВЕЧНО... а вечноста припаѓа на СЕГА!
Значи јас сум нарцис, оној што се погледнал во огледало пред неколку стотици години? Ете гледаш, сега сум и овде... внимавај само инфинитезимално да не се заљубиш во мене ... и винимавај да не е ИНФИНИТЕзимално, INFINITE - ВЕЧНО... а вечноста припаѓа на СЕГА!
Тоа е легенда за нарцисот.
На што дроги си дете?
... хмм се интересираш значи играме шах во кој сум црн крал, а ти бела кралица. Во една геометричка прогресија - надвор од времето. Ти реков да внимаваш да не се заљубиш!Тоа е легенда за нарцисот.
На што дроги си дете?
Кога, сега или во некое друго време?Поправи си го речникот. Infinite = вечно. Да си знаеш за друг пат.
... хмм се интересираш значи играме шах во кој сум црн крал, а ти бела кралица. Во една геометричка прогресија - надвор од времето. Ти реков да внимаваш да не се заљубиш!
p.s не користам дроги, благодарам
Кога, сега или во некое друго време?