Сакам да кажам/Сакам да прашам

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
факт е дека не ни се погаѓа ама баш никако ама е*иму мајката 16ти јули, а се чувствуваш ко во ноември
ама не е само климата изменета и ние сме, некако лошо психички ни делува константново „катастрофално“ променување на годишниве времиња(дневно).

Во ноември се шеташ по куси ракави, пиеш ладна вода и не носиш чорапи. Знам.

• Ми се допаѓа
Реакции: warr

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Бобо просто не можевме без твоиве хејтерски мудрувања периодов.
Ах каде ли беше до сега : )))

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Сакам да прашам каде може да најдам ефтино да се изнајми кола која троши малку дизели или плин да е и за 5 лица ?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Се здружив со едни и само мрчевме и хејтавме. Сеа сум натрениран и еве одма давам отчет дека одморот не бил залуден. :)
За волја на вистината со такви вештини ти и претходно совршено си располагаше: )
Останува желбата убаво да си се провел и добро одморил за сега да те гледаме во акција со нови мислења ...
А од веќе прикажаното верувам желбата за добар помин се остварила : ))

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
За волја на вистината со такви вештини ти и претходно совршено си располагаше: )
Останува желбата убаво да си се провел и добро одморил за сега да те гледаме во акција со нови мислења ...
А од веќе прикажаното верувам желбата за добар помин се остварила : ))

Ај доста е овде во темава, ќе дојде тетка Мила и ќе ти рече „Маре, офтопик си!“ иако знае дека не сакаш да те викаат така и мене ќе ми лупне уште еден одмор оти ѕвездите биле така наредени.