Сакам да кажам/Сакам да прашам

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
СДК дека денес после година време пак се качив на мотор.Не ми паѓаше ни на памет да се качам пак,откако другарот со кој се возев нон-стоп падна од моторот.И што да ви кажам?Чувството страхотно,адреналин убива!Постојано ми се моткаше во главата дека ќе падниме,само некои црни мисли ми доаѓаа. Ама сепак сеа се возев со ногу јако девојче(женските се подобри возачи,сега дефинитивно признавам)и на крај си реков па што и да умриш,ќе умриш покрај убава и згодна женска,нема да умриш од некоја досадна и безвезална причина.Ма ајде бе,ако ми е пишано да умрам ќе умрам,што!И така си ги затворив очите и ја вкопав главата у нејзината коса.Уживанции.Мислам уште не можам да си ги стабилизирам нозите,како да летам :unsure

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Констатација на денот: Треба да бидеш убер глуп и дебил уште од старт на „полазак“ да не направиш рација/проверка со пасошите на патниците за да добиеш културен шок на граница дека сиротите тие земале од оние сините со поминат рок. И тоа константно да го правиш. А да не зборам за марш-рутата да не ја прилагодиш за полесно да им биде на самите патници. Жал ми е превозници ама дебили сте од корен.

Ако не иста, барем во слична ситуација се имам најдено пред три години. И чекавме околу 4 часа на граница за да им ги донесат новите пасоши кои дотичните ги заборавиле дома.(facepalm)

СДК заминувам за два три дена на одмор и се надевам дека ќе останам таму. Едвај чекам да ги видам сите пријатели со кои веќе шест години се дружам и многу ги засакав. Летово не почна добро, ама барем крајот ќе биде убав. :zelen

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Што сме сите паметни туф туф туф. Дур бев баниран се изначитав квази-сарказам, тресење глупости од ракав, паметување и се` пропратно.
И после ќе ти каже некој дека на Водно имало пирамиди. Иди бре на форум, има врвни физичари, филозофи, математичари, социолози...запнал за пирамидите на Водно.