Може и да порачаме пица? Некако пица ми се пријаде Или ако сакаш ќе направиме,малце ќе се потепаме со тестотомммм...Може чус од портокал
Може и да порачаме пица? Некако пица ми се пријаде Или ако сакаш ќе направиме,малце ќе се потепаме со тестотомммм...Може чус од портокал
Може и да порачаме пица? Некако пица ми се пријаде Или ако сакаш ќе направиме,малце ќе се потепаме со тестото
Badgirl иди ваму да се напијме едно кафе оти главата ќе ми експлодира
Мило,еве ме стигнав најбргу што можев...Еве и кафе направив...
Оди бе во твојата соба,остај ја таа братучетка што те нервира....ајде,ајде немој да си нерасположен...Ти секогаш толку љубезна,толку прекрасна..
Воа кафето арно ќе ми дојде,посебно оти ич не сум расположен а и ваа братучетката што ни е на гости ме напна со песната Кажи зошто ме остави и ме обви во тага (МИСЛАМ НАПАМЕТ А НАУЧИВ ПЕСНАТА ) ајде побрзо нека си одат!Како се бркат гости на љубезен начин?
Да бе,тука е климата Ај ако не си заминат за 15 минути ќе смислам нешто.Оди бе во твојата соба,остај ја таа братучетка што те нервира....ајде,ајде немој да си нерасположен...
Да бе,тука е климата Ај ако не си заминат за 15 минути ќе смислам нешто.
Иначе да не сакаш па да месиме пица?
Мислев ноќва нема да го слушнам тоа од тебе Идам одмахахха незнам,како сакаш,ама прво доаѓај во бањата..те чекам...
Мислев ноќва нема да го слушнам тоа од тебе Идам одма