Сакам да кажам/Сакам да прашам

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Другари иде 6 Јули и па ја. Дајте некоју идеју што да се купи за роѓендн на девојку,иначе 15че ке пуни. Нешто оригинално а у,лани купи мајцу колко да не иду такој, ама овуј годину да биде нешто као главан да сам тамо :p
Сега шорц купи и :D

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Другари иде 6 Јули и па ја. Дајте некоју идеју што да се купи за роѓендн на девојку,иначе 15че ке пуни. Нешто оригинално а у,лани купи мајцу колко да не иду такој, ама овуј годину да биде нешто као главан да сам тамо :p
Купи и некое парче накит,шминки или некои летно фустанче :)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
" Racist everyman, what have you done?
Man, you've made a killer of your unborn son...
Crown my fear your king at the point of a gun
All I want to do is love everyone... "

Онака револт кон ограниченоста на индивидуите кои ги обликуваат черепите, ги перат мозоците на оние кои сеуште немаат изградено било каков став во животот, и се` тоа во името на некакви идеали.

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Значи сакам да одам!!!!!!!!!!!!!!!!!! Оти никој не сака да ми биде друштво :place
http://password.mk/index.php?option=com_k2&view=item&id=424:11-godini-podocna-manu-chao-la-ventura-na-skopsko-lizgalishte&Itemid=171
(информацијата е превземена од фб профилот на Solstice да не рече после вака така ) :D

А ја уствари дознав уше пред да објават,али не објавував. Уствари тие што беа на Stay green свирката у Хавана,со Conquering Lion,Foolish Green,Новиот Почеток и Стринг Форсис знаат,фронтменот на C.Lion објави,они ќе бидат предгрупа :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Aleksis

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Значи сакам да одам!!!!!!!!!!!!!!!!!! Оти никој не сака да ми биде друштво :place
http://password.mk/index.php?option=com_k2&view=item&id=424:11-godini-podocna-manu-chao-la-ventura-na-skopsko-lizgalishte&Itemid=171
(информацијата е превземена од фб профилот на Solstice да не рече после вака така ) :D
Јас ќе ти праам друштво, ама ако ми платиш карта. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini, Aleksis and Mameha