Сакам да кажам/Сакам да прашам

Badgirl

Староседелец
4 јануари 2013
1,477
3,258
1,133
30
Najubaviot grad ------> SKOPJE :D
Сдк:
Се отепав играјќи ја играва (wasntme)
gaming-temple-run-2-screenshot-1.jpg

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Мислиш за аква паркот? Јас купив ваучер , нареден вторник ќе одам,па ќе видиме што ќе испадне:D Инаку првпат купувам од кај нив,немам искуство.
А за групер немам што негативно да кажам,се си е океј.
Не туку за бо Грчка некој хотел 5 дена за двајца со полу пансион за 80 евра со нивниот купон од 700 денари .

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Колку можат да се сменат работите за кратко време... Тркалото понекогаш и пребрзо се врти. Си се тешам само дека ќе се заврти уште еднаш со истата брзина и пак ќе бидам кај што бев до скоро... Ама колкав баксуз сум, не би ме зачудило и да се заглави вака, па да останам каде што сум...

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
девојки, барав тема но не можев да најдам соодветна за да прашам, дали знае некоја имало некои апчиња ли мислам да се, со чија помош можеш да постигнеш менструацијата да ти дојде малку покасно?ако некоја има искуство би сакала да слушнам мислење :)
не може човек на одмор да си појде и раат да си биде пу бреее...
Сара има такви апчиња за одложување на циклусот,тие се хормонски,се земаат два-три дена пред да појдеш на одмор и откако ќе ги прекинеш после ден -два треба да добиеш.Е сега најубаво е да се консултираш со матичниот или гинекологот кои да ги земеш,иако најчесто за тоа ги даваат Primolut nor,
една сабајле,една навечер.Ако те интересира повеќе што-како,пиши ми у пп:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13 and Kitty

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Предвреме изгубена битка со 40 степени.Може да се пензионира и да се вози во вторник и петок во ЈСП бесплатно.Климатизер само

Ова ми е најстабилната врска за летово. :showoff Значи не се оддалечува од мене ни 15цм, не ме вара, си седи дома, не гледа по други девојки и нема ништо да каже ако го прашам дали сум се здебелила или ако го нервирам(bravo) . СРЦЕ Е! Пука романтика 24/7. Рано му е за пензија, пред недела дена го купив:giggle. А со климатизерот раскинавме минатото лето, бил оженет со некоја друга...|-( Само не му кажувајте дека имам афера со весниците по дома во другите соби. Ова е само наша мала тајна!

Never go in mode FULL RETARD. I apologize for doing so.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Selma