СДК колку е потопло се повеќе ми се оди на одмоооор

Аман веќе, аман. И толку сум храбра (или луда... или глупа) што ќе правам дипломска кај него. Али ај, морам да признаам интересни беа сите тие саати, со каква страст збори за разни уметници, ем те мотивира да учиш повеќе ем те демотивира зошто неговото знаење е неспоредливо и никогаш нема ни приближно блиску да го поседуваш.
Не беше во таа смисла напишано, јас само гласно си размислував колку е лицемерно тоа што го правиме.Не ни сакам да го гледам клипов, доволно беше твоето објаснување.
За овој ретардиран примерок од човечко битие, само откорнување на ганглии у најмала рака. Што све друго му мислам ќе се поштедам да кажам, сепак има и малолетни на форумов
Туку и нешто друго да напоменам, сега сите што јадеме/те месо, треба рамнодушно ова да го прифатиме за да не бидеме/те лицемерени?
Осиромашен ураниум од Србија,Чернобил,озонска дупка,генетски модифицирана храна....СК некако се поглупи поглупи луѓе има, што ли им се деси![]()
Осиромашен ураниум од Србија,Чернобил,озонска дупка,генетски модифицирана храна....
Нова мода одамна е нечитање книги,а напоредно читањето е помодарствоВо право си , али мислам дека е и нова мода
Нова мода одамна е нечитање книги,а напоредно читањето е помодарство