Сакам да кажам/Сакам да прашам

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
СДК Преѓеска сосем случајно,нема шо да гледам кај баба,пуштам мтв и ја гледам девојкава:
cute-gossip-girl-jenny-jenny-humphrey-momsen-taylor-Favim.com-37785.jpg

Јаоо,каков впечаток ми оставила :sreken Толку е неодоливааааа (happy)

Морам да одговорам на мислењево. Сега вака изгледа
taylor-momsen-mtv-emas-2010-red-carpet-02.jpg

СДК
Какви готовани од луѓе имат, немам зборови. Алоо бре јас глата не знам кај ми е од полагања пак уште ќе му барам од колеги прашања што се паднале лани. Глуп си или глуп си? Не озбилно многу се изнервирав едвај се возржав да не треснам нешто, дали сум можела јас од мои колешки да прашвам дополнитлни прашања дали имале, значи тоа што имам ти дадов од прашања потака сам снајдувај се. Е така.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Го видов на нет од некаде, и немам мира од тогаш.
Цело време ме прогонува. Кутрото животинче. Го тепа и го фрла од балкон.
И зар овој е човек?!

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
И зар овој е човек?!

Греотка кученцето :(
Како не се нашол некој позади него да го подбутне и тој да падне од балконот,па да види како е....

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Сакам да кажам дека се чувствувам како средношколец, односно матурант. Со оваа е:cenzuraна матура веќе до нос.
Цел град на нозе, зошто? Мора да се помогне, матурантите да препишат.

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Ех шо малер ми го тепа маалово. Секој ден нова трагедија. Де бе, доста е. И сама не знам колку луѓе си отидоа прерано. Та ракчиња, та тумори, та некоја сообраќајка. Шо живот ќе беше ова :(

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
И медијаторе какви се билатералните односи помеѓу Лена и Паднатиот ангел?Има ли можност за компромис?
Нема шанси за напредок со оглед на челичниот карактер на Лена. Можат да се затоплат, а може и да заладат. Во зависност од временските услови. А сега временска прогноза за понеделник. Време ко време, бетер од луѓето. За ЦБ ТВ вашиот најнеомилен дописник од Прилеп и неговите китни села.

Macka

Нов член
17 јуни 2013
1
0
1
28
Здраво на сите :)
Дали ќе може мала помош?
На една моја пријателка и се ближи роденден и сакам да ја изненадам.Се имам испланирано,но не знам како да ја изнесам од нејзиниата куќа бидејќи тој ден таа треба да биде излезена за да можам да го релизирам моето изненадување.И секако проблемот е во тоа што таа не излгеува од дома во 17 или 18 часот а мене баш тоа време ми треба за да можам да ја изненадам.Ако можете кажете некое ваше мислење или некоја идеа :)
Благодарам однапред.

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
И зар овој е човек?!
Не ни сакам да го гледам клипов, доволно беше твоето објаснување.
За овој ретардиран примерок од човечко битие, само откорнување на ганглии у најмала рака. Што све друго му мислам ќе се поштедам да кажам, сепак има и малолетни на форумов :|

Туку и нешто друго да напоменам, сега сите што јадеме/те месо, треба рамнодушно ова да го прифатиме за да не бидеме/те лицемерени?