Да не се предомисли?
дај додека не почнале луѓево да идат по одмори, па нема да собереме доволно средства.
Уште да знам што дали се премислив?
Во право си дека се едно исто повторуваш.
Да не се предомисли?
дај додека не почнале луѓево да идат по одмори, па нема да собереме доволно средства.
Уште да знам што дали се премислив?
Во право си дека се едно исто повторуваш.
За понудената помош бе меличке, гледаш дека покрај другото и склерозата почнува да се појавува.
дај биди и ти хумана и прифати ја помошта
Кој те опомени?
Кого навреди?
Се надевам дека не се навреди модераторот на дотичната тема.
И нема што да се надевам,тој модератор има ист вокабулар како твојот.
Си го користите уште одамна,уште тогаш кога немаше кој да ви се спротивстави на таквите ваши испади.
Нема да барам никаква услуга од тебе,помогни каде што сметаш дека е потребна помош,доколку се осекаш кадарен да ја пружиш.
Не сум ни девојче,а кога сме кај девојчињата,на колку девојчиња им се имаш пуштено низ форумите кога веке спомнуваш во множина форуми?
Се надевам дека тоа те исполнува.
Сите имаме по одредени нешта кои не исполнуваат.
И нема потреба да плачеш оти си бил опоменет,а јасно е зошто си изненаден од опоментата,обично ти се прогледува низ прсти.
А тоа сигурно не е од причина оти си форумџија кој сее добрина,солидарност и цвекиња.
Чисто само да напомнам дека сигурно јас не сум те пријавила.
А и нема потреба.
Те фати склероза?
Не ти верувам
Иначе не прави се наудрен,одговорот го имаш и тоа е доста директен усте правиот пат кога праша.
Нема да барам никаква услуга од тебе,помогни каде што сметаш дека е потребна помош,доколку се осекаш кадарен да ја пружиш.
Штом досега чекаше,дали тоа значи дека не си кадарен?
Нема да барам никаква услуга од тебе
Мели бе мели, не избрзувај пред внучињата, види дека убаво си напишала, а сега пак се плеткаш.
Затоа јас барам од тебе дозвола за твоја помош, да не беше таа реченица пред другата(помогни каде што сметаш дека е потребна помош,доколку се осекаш кадарен да ја пружиш.), до сега ке беше на пат.
Да отворам жиро сметка?
- кажи побрзо, до 16h работи банката. Да не оставаме до понеделник,што повеќе одовлекуваме,повеќе финансии ке треба да собереме.
Знаеш како викаат твоите врсници "подобро да се спречи, одколку да се лечи".
Исто така за оние кои лаат а караванот си врви викаат.....дека џабе лаат.
На дело ги нема.
Хуманитарците обично не прашуваат дали треба да помогнат,помошта ја пласираат кај што ке увидат дека треба.
Исто така џабе се трудиш со она околу возраста
За крај,се надевам нема да заплачеш притоа цитирајки ме за да ми се пожалиш лично мене,и овој пат доколку некој те пријавил.Знаеш дека нема да можам да допрам до ургенции
Од причина што јас нема.Те пријавувам само кога упатуваш директни навреди врз други членови.
Но надалеку познато е дека си привелигиран пион.Дај боже да те унапредат во топ
Само немој да се надеваш на кралската фигура,ова е моногамна држава.
15:15h е мели...
Ке остане за понеделник излгледа.
Слабо хуманитарност во тебе,слабо.
Но јас не ти се лутам.
Има и од оние кои повеке зборуваат отколку даруваат.
Некои пак не ни даруваат ама барем околу тоа не ни зборуваат.
Добро е мели, почна да си признаваш дека ти треба помош.
Имаме напредок