Сакам да кажам/Сакам да прашам

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
што чекаш?! дај ти саглам одговор на некоја сериозна тема ,
а ако видам дека коментираш во несериозните после ќе ти ги копирам постовите и ќе ги ставам во темата --денес ме насмеа-- :giggle

Во која тема да дадам сериозен одговор, кога сите теми се за секојдневни работи кои што можеме да ги размениме мислењата со комшиката?

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Бујрум отвори, придонеси и ти за квалитетот.

Не сум доволно добар во сите области каде што можам да понудам нешто навистина квалитетно. Ме биваТ за Аниме отворив тема, изумре.
Имам познавања од страна на Економија и бизнис, но за жал не постои таков под-форум.... Имам познавања во спорт, па колку толку активен сум таму. Имам прелазна оценка, наставниче?

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Практично,сите теми што немаат врска со љубов,секс,рандом муабет или поезија изумреа. To eст,искрено и на форумов немаат некоја амбиција за развивање уопште,мртви се од старт.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Во која тема да дадам сериозен одговор, кога сите теми се за секојдневни работи кои што можеме да ги размениме мислењата со комшиката?

теми во подфоруми -Дом и семејство, Образование,Религија,Туризам и патување,Кариера,Историја,Географија,Психологија,Мистерија,Литерарура и книжевност....

па ај сеа кажи дека нема теми за сериозни одговори-мислења (wasntme)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
теми во подфоруми -Дом и семејство, Образование,Религија,Туризам и патување,Кариера,Историја,Географија,Психологија,Мистерија,Литерарура и книжевност....

па ај сеа кажи дека нема теми за сериозни одговори-мислења (wasntme)

Да цитирам мислења од пред 1 недела/месец?

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Една работа и тоа НАЈВАЖНА за лично мене, што не ми се допадна на Skopje Street Festival 2013 е с:cenzuraто што им го направија на најдобриот македонски бенд што постои - SMUT! Бенд кој свири повеќе од 15 години, кој ја кажува вистината во најчиста форма во своите текстови и настапи, што не трпат газење и го оставаат срцето на бина беше третиран како некое аматерско бендче што постои 6 месеци, прекинуван намерно, несрамно исклучуван од разгласот дури 3 пати само во првата песна. Од "луѓе" кои (ТРЕБА ДА) го репрезентираат главниот град на нашата држава, кои наводно се толку урбани и го застапуваат уличниот дел на град Скопје се спуштија на толку ниско ниво во обид да го извалкаат името на великиот бенд SMUT! И после како да покажеш желба да постојат вакви фестивали и почит кон истите, кога не знаат да го ценат најдоброто од тоа што наводно го застапуваат и стојат зад истото. Во едно сум сигурна... не постои НИШТО што може ни најмалку да го размрда овој голем бенд и љубовта и почитта на нивните обожаватели!

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
А наместо да се надмудрувавте кој, колку и што (да) придонел, можевте едноставно да пишете по некое мислење и да раздвижите некоја тема.
Истово важи и за мене, која можев да пишувам по друга тема, отколку да изигравам солник овде.
Нејсе, може да имате и 50.000 мислења, а ниту едно легитимно што поттикнало дискусија. Тој факт треба секогаш да се има предвид.
Крај краева, нели при најгустите расправии по форумов, кога неколку бараби мрчевме за дискусии, најголемиот дел беше за тоа дека истиов е за забава и немало потреба да гледаме кој каде пишувал. Одлучете се еднаш и стојте си на кажаното.
Демократија.
Демек.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Да цитирам мислења од пред 1 недела/месец?

Никој не те присилува да бидеш овде,да одговараш на теми од пред недела/месец,да пишуваш мислења во досадни теми кој што јадел и пиел.
Знаеш колку викаа дека е досаден форумов дека не добар дека ќе си заминат,ама сите останаа.
Никој не може да ти биде кловн и да те забавува.
Ако сакаш нешто да промениш промени го сам,направи тема за твоите способности и биде вешт да ја наполниш со мислења...Со среќа