Ракомет

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Типичен балкански менталитет, многу темпетаментен е дури и срам ме фаќа мене некогаш да го гледам човек во години онака ко млад мајмун што скока. Ама факт е дека е многу добар тренер уште малце да се стабилизират инаку во Европа нема да го толерираат. Е сега не знам дали ќе останит во Вардар или ќе си заминит.
Ќе си оди 100% го казнија нели 1 година така да сигурно нема да остане повеќе.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Да ќе си оди, а слушнав дека и Червар ќе си оди од Металург? Точно ли е тоа? Се надевам не .

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Да ќе си оди, а слушнав дека и Червар ќе си оди од Металург? Точно ли е тоа? Се надевам не .
Вчера читнав наслов, Червар останува во Металург, а и најавите за Станиќ и остали како демек се неточни, ќе видиме колку е точно. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Anakin

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Мене не ми се верува дека ке си оди Вујо, сега башка кога ја зедоа титулата по друго е , да ја изгубеа секако ке леташе, останува да видиме.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Мене не ми се верува дека ке си оди Вујо, сега башка кога ја зедоа титулата по друго е , да ја изгубеа секако ке леташе, останува да видиме.
Сакал - нејќел ќе лета. Суспендиран е цела година, нема молење, ова-она. Башка и парична ќе си плати веројатно.

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Сакал - нејќел ќе лета. Суспендиран е цела година, нема молење, ова-она. Башка и парична ќе си плати веројатно.

Точно тоа дека не е проблемот во него, туку до управата е, ако сака ке го задржи ако не ке лета.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
26:19 ја победивме Португалија и се плпасиравме на европското во Данска.Миркуловски 7 и Лазаров 9 голови беа најдобри Борко имаше 12 одбрани исто и одбраната не беше лоша.Извлекувањето е во петок во 18:30 а ова се шеширите
ПРВ ШЕШИР: Данска, Србија, Хрватска, Шпанија
ВТОР ШЕШИР: Чешка, Исланд, Франција, Шведска
ТРЕТ ШЕШИР: Македонија, Белорусија, Унгарија, Полска
ЧЕТВРТИ ШЕШИР: Норвешка, Австрија, Црна Гора, Русија

и за крај голот на Кире, еден од најдобрите голови

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Мора брат да се удари лајк на гол на Кирета : ) он и Кастратовиќ су класа играчишта од нашу си државичку : )
гол е бија лабудово езеро, копенхаген гол, другар ми гу уплати патриотски за десет иљаде и си фати две, а и ми идемо на јуро : )

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Изгледа за прв пат ќе имаме 2 македонски тима во лига на шампиони.Прееска Металург во првиот натпревар го победи Пиг Сегед со 26:16,Станиќ имаше 10 одбрани од кои 8 во второ полувреме што беше и одлучувачко за да победат со толкава разлика,останува уште реваншот на 1ви септември ама не верувам да се случи чудо и да изгуби Металург.Значи Металург ќе биде во група со Вардар,Барселона,ПСЖ,Тун од Швајцарија и победникот од квалификациите а тоа изгледа ќе биде Динамо Минск.
Ќе биде јако значи да се гледа македонски дуел во лига на шампиони.Вардар со руските засилувања е малце подобар од Металург така да јас мислам дека само Вардар ќе ја помине групата.
Иначе на европското во Данска 2014 во група ќе сме со Чешка,Данска и Австрија.