The Vampire Diaries

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ми изгледа дека 5тата сезона ќе биде последна. Најверојатно ќе се трудат The Originals да ја направат популарна.
Чекај едно прашање ти си читаш информации.
Ова со The originals, дека нели клаус е поврзан со Катерина и другиот брат исто... Дали ќе ја пренесат и Нина Добрев како лик во новава серија. Ако знаеш ќе ми биде многу мила :)

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Чекај едно прашање ти си читаш информации.
Ова со The originals, дека нели клаус е поврзан со Катерина и другиот брат исто... Дали ќе ја пренесат и Нина Добрев како лик во новава серија. Ако знаеш ќе ми биде многу мила :)

Сеуште не е потврдено дали Елена ќе биде дел од таа серија (ниту пак Катерина и Керолајн). Но, кажано е дека оставен е простор од TVD, за таа опција.

Едит: претпоставувам дека веќе се снимени епизоди (ако не и цела сезона за TO), а Нина не се споменува дека е дел. Така да, најмалку во првата сезона, нема да ја видиме.

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Јас мислам дека е редно, оваа 5-та сезона да биде последна, да не премине серијава во Династија.
Сакав Клаус и Керолајн да бидат заедно, навивав за нив, ама како се одвиваат нештава најверојатно нема да се оствари тоа.

И искрено се надевам дека во новава сезона, ќе има помалку патетика од Елена и повеќе љубови и дешавки со Дејмон и со неа :|

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Серијава почнав да ја пратам поактивно пред неколку дена и толку ми се навлече под кожа тоа е нешто невидено :zelen За 4-5 дена сум до 3 сезона до половина ;) Дефинитивно една од најубавите серии.. И да изборот на песни е совршен..

warr

Староседелец
17 февруари 2012
187
214
643
Тетово
Сакате информации за 5та сезона? :zelen
Бројката на епизоди сеуште не е потврдена.
Сајлас ќе биде претставен во 5та сезона.
сигурно ќе има како и до сега околу 22 епизоди
ја не разбрав добро или Сајлас не му е двојник на Стефан?

Последна промена од модератор:

warr

Староседелец
17 февруари 2012
187
214
643
Тетово
Стефан е уствари doppelgänger на Сајлас - како Елена на Катерина (ако разбрав како што треба)

Тоа ми е поентата, Нина Добрев ги глуми и Елена и Кетрин. Зошто нов актер за Сајлас ако му е двојник на Стефан...

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Тоа ми е поентата, Нина Добрев ги глуми и Елена и Кетрин. Зошто нов актер за Сајлас ако му е двојник на Стефан...

Ама пак од друга страна, велат дека Скот Паркс ќе влезе во серијата како ликот на Сајлас. Можно е иако Стефан е doppelganger на Сајлас, Сајлас да може да заземе друг телесен облик, бидејќи тоа е она што го правеше во текот на целата четврта сезона - манипулираше со сите преку преземање на облици на други луѓе. Ама мислам дека на крајот ќе го средат - или тој ќе ги среди сите нив.
Слушна нешто за тоа дека Иан Сомерхалдер планира да ја напушти серијата?