Фан клуб: Манчестер Јунајтед

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Рио Фердинант у Пробиштип ке биде јутре на журку на Пол Ван Дајк
МериСелест те ти шанса да ги вииш у живо : )

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Рио Фердинант у Пробиштип ке биде јутре на журку на Пол Ван Дајк
МериСелест те ти шанса да ги вииш у живо : )

Зар и ти брате парвати се подлажа :rofl
Значи дечково е во Ибица на одмор...А не во Мкд...
Није будала да напушти рајот да дојде во пеколот (wasntme)
Да беше ова вистина јас прва ке бев таму :igra

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Стротман се поблиско до Јунајтед :igra

Абе се е добро, што земаме средњаци каде што сме најранливи, ама ти се чини ко БОГОТ на средината во фудбалот да го земаме...
Не е нешто посебно, но ќе врши работа во Јунајтед.

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Оваа сезона е најлоша откако ги следам Манчестер Јунајтед како фан, почнувајќи од трансфер целите кои повеќето беа неуспешни летото, па (пре)плаќањето на Фелаини поради глупавоста на Мојс, па се до трчањето по Фабрегас цело лето.

Потоа, човекот едноставно како да не се справи со ситуацијата во клубот, со текот на времето ја губеше контролата, несоодветни изјави во јавноста, лоша игра, а уште полоши резултати.

Видете само колкава е разликата помеѓу Мојс и Гигс во изјавите...

Moyes: "We aspire to play like Manchester City".

Giggs: "We'll play the Manchester United way".

Moyes: "We will 'try' and win the game if possible".

Giggs: "We're Man Utd and we're expected to win at home.

Патем дури сум тука околу Гигс, ми се исполни срцето гледајќи го како тренер на Јунајтед, но сеуште е рано. Клубот е во тешка ситуацијата, потребно е тренер кој знае кои играчи да ги донесе, едноставно да направи транзиција.

ВО последно време се шпекулира за ван Гал, давам зелено светло за него, бидејќи каде и да бил, доста добро во почетоците работел со клубовите, најсвеж пример ти е Баерн Минхен.

Како и да е, не очекува дооолго и интересно лето. ^_^

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
поради глупавоста на Мојс

:mad::mad:banghead

Мојсовата генијалност остана непрепознаена, требаше барем уште една сезона да остане, многу арен чоек.
Ќе видиме со наредниот клуб (Каледониан Тистл, Хартс, Килмарнок!?) за што е способен неверојатниот Дејвид !

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
:mad::mad:banghead

Мојсовата генијалност остана непрепознаена, требаше барем уште една сезона да остане, многу арен чоек.
Ќе видиме со наредниот клуб (Каледониан Тистл, Хартс, Килмарнок!?) за што е способен неверојатниот Дејвид !

Мојс со ништо не покажа дека треба да остане и наредната сезона. Иако и јас бев за да остани уште една сезона, чисто од радозналост што ќе биди идната сезона доколку си формира свој тим со играчите кој ги сака. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Така и Фергусон немал никаков успех првитге сезони, но клубот имал трпение, визија, и после знаеме шо се деси......шта послати, коју коме поруку речи... 13 ПЛ и 2 ЛШ... плус Мојс неодамна, пред мечот со Баерн бил каснат од радиоактивен пајак.