Чет муабети (ти реков-ми рече)

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
До кога ке ми попушташ? :D
Па не ти попуштам.
Зборевме за климата.
Ако тебе ти одговара таква клима значи дека не би ме побарала за извесно време.
Јас помислив на други работи кои би биле поврзани со престојот овде и би претставувале проблем(заради кои и помислив дека нема да ти се допаѓаат и ќе ме побараш за 6 месеци притоа заборавајќи ја климата те актуелната тема на разговор) а тие работи воопшто не ги споменавме.
Значи остануваме стрикнтно кај климата и со тоа имаш право.
Или?

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Штрудло сочна
И ја би ти кажаја нешто на енглески нели тој е jak фазон ск : D aма дали ке ме разбереш, ма што те јебу гуглај си : D hahahhaaaa
I've lost my mind but my feelings are true,everything i do i offer to you (бриј кој болд сам ударија)

aко иам грешку Саладине прати ме на екстерно по енглески : ))

Мислам дека е точно, малку сум зар`ѓан со правилностите. Ако го пишеш „I've lost my mind but my feelings are true,everything i do i offer to you“ со додавката have, тогаш се работи минато неодредено време, додека е без неа тогаш посекако е свршено. Посекако не е претерана вулгарноста, како што некој член ја има пријавено.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena and parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Мислам дека е точно, малку сум зар`ѓан со правилностите. Ако го пишеш „I've lost my mind but my feelings are true,everything i do i offer to you“ со додавката have, тогаш се работи минато неодредено време, додека е без неа тогаш посекако е свршено. Посекако не е претерана вулгарноста, како што некој член ја има пријавено.

Жифти сфе : ) пријавен ли ми е пост, ваљда е комшика ми, љубомори што ја и покрај сфе си гу сакам лејди Т : )
фала Саладине на вложен труд у проверку на мој факинг инглиш

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Жифти сфе : ) пријавен ли ми е пост, ваљда е комшика ми, љубомори што ја и покрај сфе си гу сакам лејди Т : )
фала Саладине на вложен труд у проверку на мој факинг инглиш

Не е комшиница, то сас сигурност ти кажу. :D