Сакам да кажам/Сакам да прашам

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
dystopian, и испаѓа дека имаме три типа на луѓе.
Оние „обичните смртници“ во пирамидата.
Саркастичните ѓубриња што од петни жили се обидуваат да испаднат интересни и ги „мразат“ погорниве.
И третите кои со ист жар ги „мразат“ двата погорни типа од своја Х причина.
Зошто? Зошто на крај се сведува дека уствари секој од петни жили и со различен став, се обидува да докаже колку е свој и интересен.
На крај сите се слеваме во иста река. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Видео записите на Гулабица се единствените видеа на youtube што не сакаш да ги гледаш во HD:|

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
И така...
Уште еден ден поминав во негово друштво....:)
Ме слушаше,го ислушував...Вечер повторно.
Сега...работни обврски и на крај Беверли Хилс.
Убав ден...(wasntme)

steppenwolf

Староседелец
12 декември 2012
335
489
1,063
Скопје
dystopian, и испаѓа дека имаме три типа на луѓе.
Оние „обичните смртници“ во пирамидата.
Саркастичните ѓубриња што од петни жили се обидуваат да испаднат интересни и ги „мразат“ погорниве.
И третите кои со ист жар ги „мразат“ двата погорни типа од своја Х причина.
Зошто? Зошто на крај се сведува дека уствари секој од петни жили и со различен став, се обидува да докаже колку е свој и интересен.
На крај сите се слеваме во иста река. :)

Ваквото размислување ти е крајно безвезно, како да смислата на постоењето во интернет просторот е да испаднеш интересен пред анонимна публика. Ова со последниов од трите измислени типови на луѓе ти е нешто како, јас се обидувам да испаднам уникатен и интересен преку неправење на константни јалови обиди за докажување дека сум уникатен и интересен? А иначе со "мразам хејтери" аргументот можеме да тераме ад инфинитум, и четврт и петти тип со свои Х причини, етц... Не оди се на куп.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК се депилирав за прв пат на раце и сега само си ги фаќам рацете, кожата како на бебенце ми е(happy)

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
И така...
Уште еден ден поминав во негово друштво....:)
Ме слушаше,го ислушував...Вечер повторно.
Сега...работни обврски и на крај Беверли Хилс.
Убав ден...(wasntme)
Па кога веќе пишуваш нон-стоп за него раскажи и по некој детал.

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
СДК дека сум баксуз. И тоа голем. Секоја година пред роденденот се разболувам, а годинава дојдов до инекции, инфузии и воспалени крајници до немајкаде. Едвај се движам по станов и чинам ќе пукнам. Мех, како и да е, требало подобро да се грижам за себе. Too bad it's too late now...