А не, еурокремот е евтин за нивни стандардиАбе инспирација ќе им секне, па ќе почнат Еурокремот да го рекламираат.
А не, еурокремот е евтин за нивни стандардиАбе инспирација ќе им секне, па ќе почнат Еурокремот да го рекламираат.
Мојот живот си е онаков каков што јас сакам да си биде, дали имам или немам некого е моја интимна работа која за твое незадоволство е информација која не ја знаеш. Мене воопшто не ме заболе за твојот живот, само прашав нешто. Да не виде и навреда случајно пошто тебе навика ти е да гледаш навреди во моите постови?If your life has no ups and downs, you are probably dead.
Јас барем имам некој покрај себе-каков таков, а што имаш ти ?
И... што те боли тебе за нечиј туѓ живот? Погледни си го малку твојот
Abe oni shto nema kaj da jadat gajle mi e...Nego kaj ke rabotam jas letovo ((....Koa slushnav zbrlavev haha..Ako nekoj slushanl nekoaj sezonska rabota niz Skopjevo neka pomagaaaц ц ц .. го затвориле мекдоналдс. Сега хипстер4ињата ќе нема каде да јадат .. кутрите тие .. -.-
Јас да ти кажам искрено ич не се замарам ни со твојот ни со ничив приватен живот.Мојот живот си е онаков каков што јас сакам да си биде, дали имам или немам некого е моја интимна работа која за твое незадоволство е информација која не ја знаеш. Мене воопшто не ме заболе за твојот живот, само прашав нешто. Да не виде и навреда случајно пошто тебе навика ти е да гледаш навреди во моите постови?
Ќе се провери и ова со многу пивоМеџик чедо Меџик. Лептокарија. 120 ден. меџик бургер со 2 плескавици потпечени со кашкавал и сланинки плус многу помфрит.
Освен делот што овде твојот дневник не е приватен eрго не е исто ко да сум ти го нашол дома дневникот и да сум ти го читал туку е исто ко да си го напишала во весник кој има тираж од 3000 примероци.Јас да ти кажам искрено ич не се замарам ни со твојот ни со ничив приватен живот.
Јас не сум тука за да боцкам,провоцирам некого и да се исмејувам на негова сметка,за нешто напишано во тема ЛИЧЕН ДНЕВНИК. Тоа ти е исто како да си ми го нашол дневникот дома и да ми го читаш.
И мислам дека редно време е да престанеш со твојата иронија и провокации зашто веќе не си (сте) интересен(ни)
Се прејадовме со нубот.Ќе се провери и ова со многу пиво
Гајле ти е. Признај!!!Тие без пари ко мене ги боли прстето што се затворило...