Сакам да кажам/Сакам да прашам

Badgirl

Староседелец
4 јануари 2013
1,477
3,258
1,133
30
Najubaviot grad ------> SKOPJE :D
Сдк
Сакам да се вратам во времето кога:
  • Кога одлуките ги донесував со еци,пеци,пец...
  • Кога се каравме само за тоа кој побрзо трча..
  • Кога за парите беше одговорен банкарот во монопол...
  • Кога мрежата на тениското игралиште беше совршено за одбојка,а за правилата не се грижеше никој...
  • Кога никој не беше поубав од мама..
  • Кога раните се лекуваа со бакнежи...
  • Кога секое одење во град завршуваше со купување нова играчка...
  • Кога вртоглавиците и паѓањата на под беа предизвикани од скокоткање...
  • Кога најголема непријатност беше чекањето дали ќе те одберат во посакуваната екипа...
  • Кога постарите браќа ни беа најголеми мачители и најголеми заштитници...

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Чоек како го мразам ова....

KPOX6gt.png

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and Badgirl

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
СДК Леле човек кај отиде државава,го затвориле и Мегдоналдс :mad Кај ќе јадам сеа кога ќе доам у Скопје ? :place

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
СДК Леле човек кај отиде државава,го затвориле и Мегдоналдс :mad Кај ќе јадам сеа кога ќе доам у Скопје ? :place
Малку места има во Скопје кај што можеш да се најадеш поубаво и за поевтини пари од МекДоналдс :eek:

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Малку места има во Скопје кај што можеш да се најадеш поубаво и за поевтини пари од МекДоналдс :eek:
Ти не сфаќаш колку спомени ме врзуват за Мегдоналдс :place Бев и на маскембал трето или четврто одделение кога бев,од тука се заакав во Скопје...само за на маскембал :place Тоа ми беше рутина,а дојдам во Скопје-право таму.И пред да си одам од Скопје-пак таму :place Џоа у црква одев.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Ти не сфаќаш колку спомени ме врзуват за Мегдоналдс :place Бев и на маскембал трето или четврто одделение кога бев,од тука се заакав во Скопје...само за на маскембал :place Тоа ми беше рутина,а дојдам во Скопје-право таму.И пред да си одам од Скопје-пак таму :place Џоа у црква одев.
ахаха извини, не знам какви преубави спомени имаш во МекДоналдс :ladno

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Ако си идел во Скопје за мекдоналдс а си ги прескокнал Вили тогаш што да правиме муабет понатака

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ако си идел во Скопје за мекдоналдс а си ги прескокнал Вили тогаш што да правиме муабет понатака
Не тоа...ГО ЗАТВОРИЛЕ МЕКДОНАЛДС WAAAAA. OMG PANIC!!! OMG PANIC!!! OMG PANIC!!!

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly and cakar_ulav

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103

Ги прескокнувам Вили откако знам за себе, зашто за (минимум) 120 денари ќе се нафукаш ко луд во Х други места во Скопјево. ]:)
Сеирот за Мекдоналдс настрана, жално е што туку-така си останаа 200 луѓе без работа. :/