На прашање со прашање не се одговара.
Нешто што е одвратно за гледање (мене ми е) да гледам како се лапаат двајца гејови. Друга работа не сакам моето дете да гледа кај што се лапаат двајца, затоа што триста збрки би му се направиле. Сегде во читанките гледа машко + женско, па и на цртаните гледа машко + женско, а на улица гледа машко + машко?
-Што ли ќе си помисли?
Ништо нема да помисли. Не изигравај психолог, не си, остави на тие кои малце повеќе од тебе се разбираат.
На твоето дете нема ништо да му биде ако види геј пар. А јас не сум видела гејови по улица да се лижат, знаеш? Си видел ти?
Со сегашните закони имаат право да се лижат, никој не им брани.
А тебе што ти е гадно е твој проблем. Седи си дома бе бачко. Мене може ми е проблем да гледам месарници.
Јебига. Живот.
Истите глупости цело време ги пишуваш, смисли нешто ново.
Како не се фалат, на паради голи задници,пендраци, лапање и сл?
Толку ти се границите до Балканот затоа така викаш т.е. дека негде им имаат признато некои права и си мислиш сите се согласуваат со тоа?
Смешно е што бараат и посвојување на деца, што е до мене нека им дадат и да се венчаваат, ама после тоа ќе бараат и други права. Како што напоменав во првиот дел од реченицата.
Едно е парада, а таа не ги отсликува сите хомосексуалци Туку одредена група само.
Освен на парада, си видел ти друг геј да се лиже некаде?
Остави ги на страна децата, прво решение за бракот да најдеме.
Лесно е за деца... не мораат да посвојуваат, ќе си направат по едно
DarkPassenger Само 14 земји од целиот свет законски ги подржуваат таквите бракови... дали тоа значи дека останатиот дел од светот не е во ред ?
Сега и во Франција се усогласи тој закон и одма има протести, "граѓанска револуција" низ улиците на Париз ...
Неедуцираноста е проблем и мешање во туѓиот живот.
Правата на жената мислиш не биле оспорувани? Лесна била борбата?
Секое чудо за три дена, тие што се неписмени (за оваа тематика) ќе се описменат, другите ќе си ќутат.
Simple.
со нашиве форумџии уште малце ке испадне дека ние не сме нормални,а педерите се ок
Па и стрејт и хомо се нормални.
Онака, медицината го потврдува тоа.
Нема што јас или ти или некој рандом форумџија допрва да докажува.