СДК увреџени персони...увреџени персони евриуер. Сфашта.

Цуцка бе будалкаааа, сонце дадино
да не ја урочам само па како мене да стане, лудача 
СДК:Сега ме потсети на една другарка.Ќе идела наваки и ми вика:еве а чекам братучетката да рече 'Ај остани да спииш',јас малце наудрена це напраам демек 'Не ма,да не сметам?' и она ќе рече Не ма па и ти,и јас ќе речам епа тогаш договореноЈас сакам да си кажам само дека си ја сакам братучетка ми највеќе на свет, и знам дека и да сум барала таква братучетка да имам, сум немала да добијам, најлуда, најбудалче, најубава, најпаметна, најѕверска со најубавите очиња на свет! Што највеќе ме слуша и затоа ќе добива се што сака на светов од мене
Инаку ми се јави на мобилен од кај татко и само да ми каже дека МОРАМ во недела да спијам кај неа, значи морам, ми вика: "ајде дојди, не ја прашувај ни мајка ти дали смееш да спиеш или не, само кажи дека мораш да спиеш кај мене", и викам: "добро бе Калија зашто?" Вика: "не прашувај зашто, кажи ми само дека ќе дојдеш, значи мораш, разбираш?! Кога ќе ми кажеш дека сигурно ќе дојдеш ќе ти кажам зошто", и и викам: "океј бе ајде ќе дојдам", и се дере ко нетачна низ цела куќа урла: "јееееееееееес ќе дојде Јана у неделаааааа!" И се враќа на муабетот на мобилен и вика: "Епааа го има Чарлиевите Ангели 3ката и мораме заедно да го гледаме пошо и претодните 2 дела заедно ги гледавме"Цуцка бе будалкаааа, сонце дадино
да не ја урочам само па како мене да стане, лудача
![]()

Не бееее, ние си знаеме дека јас идам таму без да ги прашам моите и без да го прашам вујко ми дали им сметам или не, пошо вујко ми го поштуем повеќе и од татко ми, он ме пораснал и сегде ме шетал, сега само им се јавувам да им кажам дека спијам таму и тоа е тоа, за да не заклуќат врата не за друго, мада и да заклучат јас си знам и преку прозор да си влезамСДК:Сега ме потсети на една другарка.Ќе идела наваки и ми вика:еве а чекам братучетката да рече 'Ај остани да спииш',јас малце наудрена це напраам демек 'Не ма,да не сметам?' и она ќе рече Не ма па и ти,и јас ќе речам епа тогаш договорено![]()
Али ја заебавав малку, викам чекај мајка ми да ја прашам, ти викам како ја прашуваш за да спиеш кај емне за викенд така и јас морам да си ја прашам мојата, а нема врска, одма кога ми кажа мораш да дојдеш, и за глупост да беше ќе отидев да спијам таму, и така сум таму скеој втор ден