Чет муабети (ти реков-ми рече)

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
hahahah Марија срцка таа : P скеогаш пишала, будалче од девојче : ) hh
Доројутроо форумз пипл : )

Добро утро парва... јас будалче ти повеќе од мене :giggle
а за таквите грешки во пишување не ми замерувај, паметот побрз од прстиве, веќе знам што ќе пишам следна буква и ја скокам автоматски претходната па и се враќам, плус едната рака поспоро ми типка.. затоа хахаха

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Слатки бели прстиња, како миризливи индиски стапчиња, со кокосова арома, розе ноктиња, мммм лајк ит :D
Плус еднато ти раче поспоро, мхм мхм прајслес, ерго, по дифолт лајк, ноншалатно прекрасно, волшебно, меднес.. :p
Плус си скокаш афтоматски претходно си враќаш, мммм убаини : ) haha забегаф пеер :p

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Слатки бели прстиња, како миризливи индиски стапчиња, со кокосова арома, розе ноктиња, мммм лајк ит :D
Плус еднато ти раче поспоро, мхм мхм прајслес, ерго, по дифолт лајк, ноншалатно прекрасно, волшебно, меднес.. :p
Плус си скокаш афтоматски претходно си враќаш, мммм убаини : ) haha забегаф пеер :p
Лудак си пеер кд праеш муабет на скопски :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Лудак си пеер кд праеш муабет на скопски :rofl
Просто се занесоф од кокосовата магија на нејзините прстиња, ме магепса отисокот од нејзиното прсте што го погреши зборчето скеогаш, што значи секогаш или @фоРЕВр : P
Тастатурата во занес и восхит си скока афтоматски од еротскиот отисок на нејзиното бело миризливо прсте, чиниш небо се отфорило,људи мои ма шта е ово није могуќе, Југославија води са четири спрема два : )

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
...и зошто ми иде да шљапам ко дете
во пролет и есен и зима и лете
да шмекам јас женска од веѓа до пете

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
...и зошто ми иде да шљапам ко дете
во пролет и есен и зима и лете
да шмекам јас женска од веѓа до пете
зашто си лудак до јаја
како Чичо Паја
знаеш, онј татко и на Маја
сестра и на Сораја (facepalm) :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Мене така ми наликува или идеата е да искажеш колку знаеш?
Ваквите податоци ги знаеме и ние.
Ама кога веќе „имаме“ најстаро писмо, (а претходно рече дека грчкото е постаро од нашето), барем почитувај го и употребувај си кирилица.... Почитувај го наследството што ни го оставиле претците.

pisuvam i na drugi forum a i radi mrza mi e maka da menuvam fond znam deka sum preplaven so poraki za alfabetava ama toa e :)
a i kako sto gledate ne sum aktiven mnogu sem na temi kaj ima istorija tie mi se slabost