Чет муабети (ти реков-ми рече)

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Може да ти предложам да скокнеш следно на „Страници за нашата љубов“ и „Чекори за сеќавање“ а ако успееш да ја најдеш и „Ноќите во Родант“ ама во распоред каков што ти ги напишав, ќе сфатиш зошто така, од кога ќе ги прочиташ :)
Запишав.
А тоа е се од него? Или има уште?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Поздрав.
Сакам да направам мало интервју за младите луѓе кои сакаат да го променат стилот на музика.
Во случајов од турбо-фолк, на нешто што е кул.
Кои се вашите предлози за развивање на психата во тој правец?
хехехе вака се цитирало ете не знаев а инаку моите предлози околу музиката и развивањето на психата се дека само класицната музика ја развива психата а другите музики само ја унистуваат психата и после тоа психата не знае ни самата дека е психа

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
хехехе вака се цитирало ете не знаев а инаку моите предлози околу музиката и развивањето на психата се дека само класицната музика ја развива психата а другите музики само ја унистуваат психата и после тоа психата не знае ни самата дека е психа
Следното прашање би било:
Што представува психа за вас?

Само да им го објасните поимот на форумџиите
како основен поим во горенаведеното прашање.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Запишав.
А тоа е се од него? Или има уште?
Има има како нема :)
Човекот ти е вруток на приказни што те оставаат со подотворена уста.
Лесен за читање, а сепак те привлекува за уште уште и уште.
Спасување, Среќниот, Драг Џон, Свадба, Чувар, Последната песна(таа можеш и да ја скокнеш утка му е, бар мене не ми се допадна), има уште една ама не ми текнува како се вика од прее мислам.

• Ми се допаѓа

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Има има како нема :)
Човекот ти е вруток на приказни што те оставаат со подотворена уста.
Лесен за читање, а сепак те привлекува за уште уште и уште.
Спасување, Среќниот, Драг Џон, Свадба, Чувар, Последната песна(таа можеш и да ја скокнеш утка му е, бар мене не ми се допадна), има уште една ама не ми текнува како се вика од прее мислам.
Благодарам.

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Следното прашање би било:
Што представува психа за вас?

Само да им го објасните поимот на форумџиите
како основен поим во горенаведеното прашање.
па психа ти е како да ви објаснам сега немам со сто тоа ти е уствари коа одис на психолог и он ти вика имас пореметена психа епа тоа со ти е пореметено и си отисол кај него е психа сеа не знам попрецизно како да го објаснам

• Ми се допаѓа

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
па психа ти е како да ви објаснам сега немам со сто тоа ти е уствари коа одис на психолог и он ти вика имас пореметена психа епа тоа со ти е пореметено и си отисол кај него е психа сеа не знам попрецизно како да го објаснам
Што е за вас мудрост?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Што е за вас мудрост?
за нас мудрост е уствари кога некој дрнда два саати и не го разбирас ни збор сто казува а посто он обицно зборува пред народ тоа одма народот го нарекол народна мудрост или па имас друг вид на мудрост тоа е коа некој зборува за зивотот а уствари он тоа со го збори никој не знае сто е тоа се вика зивотна мудрост е така сеа барем сите знаат со е мудрост и само усте да казам дека ако рибар е цовек сто факја риби тогас мудар е цовек сто факја муда и не месајте мудрец со мудар

• Ми се допаѓа

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
за нас мудрост е уствари кога некој дрнда два саати и не го разбирас ни збор сто казува а посто он обицно зборува пред народ тоа одма народот го нарекол народна мудрост или па имас друг вид на мудрост тоа е коа некој зборува за зивотот а уствари он тоа со го збори никој не знае сто е тоа се вика зивотна мудрост е така сеа барем сите знаат со е мудрост и само усте да казам дека ако рибар е цовек сто факја риби тогас мудар е цовек сто факја муда и не месајте мудрец со мудар
Следното прашање за вас е:

Од кого ја научивте најважната животна лекција и како гласи истата?

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Is this a coincidence or what? (facepalm) 4-ти пат денеска се среќавам со Чарли Чаплин. Прво додека пешачев накај дома ми текна на човеков (поима немам од каде), после гледајќи телевизија налетав на негов филм на Телма, прееска другарче ми испраќа линк од видео, отварам и кога гледам говорот на Чаплин од Големиот диктатор, сега и на квиз слушам прашање Дали мустаќите Чаплин ги преземал од Хитлер? Too much Chaplin for today. :zelen
Да не е тоа така поради преголема љубов спрема него??:giggle Кај нас тоа го викаат опсесија :giggle:zelen