Собиранки.... (договарање - тука)

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Џабе,и така никогаш не може да се погодиме кога сите можат :)

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Џабе,и така никогаш не може да се погодиме кога сите можат :)

хахахах да, ама сосема е нормално.
Јас сeкогаш можам во принцип, флексибилна сум, оставам простор на другите да им одговара повеќе.
Овој пат нема да можам да ве дружам ама погорното мислење не беше напишано со цел - не се договарајте нареден викенд јас нема да можам... чисто изразив тажење што нема да присуствувам на пред првомајската собиранка.... вие договорете се и соберете се - па и не мора сите секогаш да можат и сите да дојдат - таман работа.
Кој може и сака нека повели, кој не - следна прилика :)

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
хахахах да, ама сосема е нормално.
Јас скеогаш можам во принцип, флексибилна сум, оставам простор на дургите да им одговара повеќе.
Оовј пат нема да можам да ве дружам ама погорното мислење не беше напишано ос цел - не се договарајте нареден викенд јас нема да можам... чисто изразив тажењ што нема да присуствувам на пред првомајската собиранка.... вие договорете се и соберете се - па и не мора сите скеогаш да можат и сите да дојдат - таман работа.
Кој може и сака нека повели, кој не - следна прилика :)
Да де,и ти не ме разбра,моето мислење беше со цел да изразам жалење за тоа што еден пат не можеме да се собереме фул онака :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Вииш Марија Те сакаме сите : P
Значи следеќ викенд иду и ја, може и парк варијанта, нешто хипи стил сс пену од пиво по уста и исцепени осмех образи : )

хахахха и јас сите ве сакам (hug)
само за жал нареден викенд нема да бидам тука за да ве дружам, ќе чекаме некоја следна собиранка за да го видиме твојот хипи стил :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Photographer and parvati