„Неморални" жени

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Избегнуваш одговор со прашање?

На светов има многу поооголеми неправди заразлика од оваа.
Тие неморални жени го користат своето тело за да дојдат до пари.А од каде ги земаат тие пари, се разбира од мажите.:)
Жените носат во себе си поголема одговорност, а тоа е утробата за дете. Знаеш ли само колку можи да промени/подобри и упропасти животи на спротивниот пол што имал односи со таа жена?
-Затоа и повеќе се обвинуваат жените.

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
На светов има многу поооголеми неправди заразлика од оваа.
Тие неморални жени го користат своето тело за да дојдат до пари.А од каде ги земаат тие пари, се разбира од мажите.:)
Жените носат во себе си поголема одговорност, а тоа е утробата за дете. Знаеш ли само колку можи да промени/подобри и упропасти животи на спротивниот пол што имал односи со таа жена?
-Затоа и повеќе се обвинуваат жените.

Ај вака. За да не зборуваме како за нешто невидливо, себеси ќе се ставам во улога на нели ,,к***а,, ,,дроља,, итн.

Сакам секс. Имам секс затоа што сакам. Сакам секс со двајца.
Немам материјална корист, исклучиво сексуална.
Не мешај баби и жаби, еве јас не сакам никогаш да имам деца, а и тебе како мој сексуален партнер тоа не треба да те интересира.
Зошто во твои очи би била помалку вредна, од било кој маж кој го прави истото?

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Ај вака. За да не зборуваме како за нешто невидливо, себеси ќе се ставам во улога на нели ,,к***а,, ,,дроља,, итн.

Сакам секс. Имам секс затоа што сакам. Сакам секс со двајца.
Немам материјална корист, исклучиво сексуална.
Не мешај баби и жаби, еве јас не сакам никогаш да имам деца, а и тебе како мој сексуален партнер тоа не треба да те интересира.
Зошто во твои очи би била помалку вредна, од било кој маж кој го прави истото?

Ај јас ќе ти одговорам од машка типична страна.
Јас идам за секс исто како и ти. Прајме шо прајме и после со другарите ќе се пофалам дека боцнав нешто вчера вечер, ќе прашаат која..
Ќе кажам дека си ти, после тие ќе разлеваат на кој стасаат и така се шират лоши муабети за жена, заразлика мажот ужива поголема слобода. :zelen

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Ај јас ќе ти одговорам од машка типична страна.
Јас идам за секс исто како и ти. Прајме шо прајме и после со другарите ќе се пофалам дека боцнав нешто вчера вечер, ќе прашаат која..
Ќе кажам дека си ти, после тие ќе разлеваат на кој стасаат и така се шират лоши муабети за жена, заразлика мажот ужива поголема слобода. :zelen

А ти сметаш дека е тоа исправно, што те прави заостанат, а не еманципиран и модерен човек. Или те прави детиште.
Ништо лично, нели хипотетички зборуваме ;)

Од оваа причина жените за строго сексуален партнер ќе бираат или некој доста постар, или некој кој е во брак.
За на раат да си уживаат и да бидат ,,безбедни,, ;)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
А ти сметаш дека е тоа исправно, што те прави заостанат, а не еманципиран и модерен човек. Или те прави детиште.
Ништо лично, нели хипотетички зборуваме ;)

Од оваа причина жените за строго сексуален партнер ќе бираат или некој доста постар, или некој кој е во брак.
За на раат да си уживаат и да бидат ,,безбедни,, ;)

Ти реков има многу неисправни работи во светот па и надвор од тоа. Некој викаат русите, некој американците стигнале први на Месечината. :zelen
Јас ти кажувам како функционира типичен машки муабет, тоа не е нешто заостанато за разлика од женските кои што не ни се боцнати, а само портарат за некои си дечки што ги сретнале 2-3 пати в чаршија. (општо онака ;) )

Ако некој е во брак, тогаш му го уништуваат бракот. Кај е к***а, па и "пусти куќа".

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Тоа не е машко, него детско размислување.
За да бидеш маж, потребно е многу повеќе од пенис и тестиси.
Оние мажи кои ги споменав, не се помалку мажи од овие маливе :)

И ти мене ми објаснуваш како функционира светот?
Во овој свет, огромен број на брачни парови имаат некој на страна.
И не се разведуваат, затоа што не се ни прашуваат еден со друг за тоа. ;)