Совети од машка страна за девојките

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Иам предлог за милфице кои слаиф осамнаес годишницу од прф секс
По повод осамнаес годишницу од прф секс, сексајте се сс младо куре као што сте се сексале пред осамнаес годинке
Ем ке си пројдете подмладено и јако ем ке се вратите у тинејџерстфо : )
Поздраф нездраф

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
36
Неготино
Иам предлог за милфице кои слаиф осамнаес годишницу од прф секс
По повод осамнаес годишница од прф секс, сексајте се сс младо куре као што сте се сексале пред осамнаес годинке
Ем ке си пројдете подмладено и јако ем ке се вратите у тинејџерстфо : )
Поздраф нездраф
значи ноу комент на ова,ме изнасмеа да не пукнеш:D:rofl:rofl:igra

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Што е битно како се облекла Сузана, какфу шминку стаила,какф статуз стаила..
Женски верујте мушки овакфи муабети не праиф,
НЕ оговарајте алооооооо
Сфе ве слушна прееска , па ви се дерете сфи да ве чуеф како зајнат

• Ми се допаѓа
Реакции: monika88

Mameha

Староседелец
9 јуни 2013
365
819
1,103
Вселената
Ај едно прашање до машкиве :) Што би мислеле за девојче ако ви приде прво да се запознаете, мислам она позитивно мислење или.. ? И онака провокативно да флертува со вас да ви даде до јасно знаење дека и се допаѓате или пак страмежлив тип на девојка?

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ај едно прашање до машкиве :) Што би мислеле за девојче ако ви приде прво да се запознаете, мислам она позитивно мислење или.. ? И онака провокативно да флертува со вас да ви даде до јасно знаење дека и се допаѓате или пак страмежлив тип на девојка?
Дефинитвно позитивно мислење : )
Мноо ретко ск девојче прво да ти пријде и да ти каже еј сакам да се запознаемо
Да флертуе да, али сфе до границу, да не биде ептен нападна и на нашки кажано л'сно и ептен проокативно да ти се избаци
Флерт сс поглед, осмех, очи и убаф муабет, а не сс боди ленгвуич и провокативан гангам денс да ти се тртка и вртка около тебе

• Ми се допаѓа
Реакции: Mameha

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Абе нема да допрат овие, не сеа совети така како мисла индивидуална , него не треба Девојките толку големи глумици да бидат односно малце по опуштено да ги согледуваат работите како и со повеќе храброст , мислам на тоа да девојките треба повнимателно да ги слусаат мислењата односно да го проуцат по внимателно профилот на лицноста што ви дошла од позади грб или нез како ,а не да се реагира на некултурен начин или понижувачки,зашто тоа лосо заобиколување некогаш го правите погрешно! НЕ МЕ СВАКАЈТЕ ПОГРЕСНО имајте убав ден ! ;) :)

heartbroker

Истакнат Член
9 февруари 2015
52
13
108
27
Јас на пр би сакал девојка прва да ми пријде, не затоа што сум пи*ка туку што сум срамежлив малку од појче искрено ги поштовам таквите девојки и голем поззз до нив <3 :D

Priroden

Староседелец
4 октомври 2012
140
95
1,038
1. Самокритичност им фали на многу.
Еве 25 години имам и можам да кажам дека сум запознал две женски кои се свесни за секоја постапка што ја прават, како влијае врз другите, ако е погрешна, да кажат дека згрешиле. И тоа едната ми беше колешка далечна роднина, другата ме корпоса уште пред да ја прашам. Али како ми го спушти народски кажано, се вртка низ соба по студентски ми се свиѓаше, се насмеан бев и од нигде никаде ми вика, немој да се надеваш, ништо нема да се случи меѓу нас :eek:
Чудно ми беше, може и ќе заплачев хахаха, ама капа доле сестро :D
Овие останативе се у таков некој филм влезени, дали биле бивши, дали ме корпосале, шо ако не прават криминал, значи дека може да те изгазат фигуративно кажано. Една дури на моето прашање нели ти е срам ова шо го правиш ми рече, не, никако, ја не правам никаков криминал. :D
E тоа ти е општеството наше, ако не прајш криминал земи на глава уринирај му на човек, на тоа ниво не доведоа политичариве, таа е свеста, нема тука воспитание домашно, култура, чест. Ако треба ќе го брани неодбранливото, ќе оди со глава у ѕид, ама грешка не признава.
Шо вика овој водачов наш, народот ќе си го каже своето на избори. Абе кој избори, кај ти е срамот :D Да не забегувам у политика.

Друг феномен негативен што сум го забележал, 300 лајкови на фб и мисли дека е кралица, па тие се истите шо за да би те легнале се би напраиле. И ќе се разочара од неколкумина и се вртка околу тебе и се праи фина, наивна, мислиш втор ќе и бидеш. :D
Значи помалку глумење, као сите се лоши само ја сум фина. Имаше една на факс и на кафе, муабети и почна да ми расправа еххххххх вика онаа Сања, колку е опуштена цела вечер у диско зјапаше во еден, дури не почека он да и дојде туку отиде и се запозна, којзнае шо праеле. Се насмеав само и си викам у себе, ти сигурно у таван глеаше у диското :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ами тоа е, сексуалната либерализација ја фати рајата неспремна, ја збуни и ја шокира.
И онака не претерано интелигентната популација која вирее тука се најде во уште поголема фрка.
Полека но сигурно, популацијата ќе се претвори во white trash, само што наместо trailer parks ќе живеат во сиви стамбени блокови...

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Сексот за време на менструација може да биде и корисен !? (bravo) :cool:
-Помага ако имате грчеви
-Пократко ќе ви трае циклусот
-Во менструалните денови жените имаат многу силно либидо
Во овие периоди хормоните ја зголемуваат желбата за секс