Не давам никакви органи ни планирам да дадам, а после мојата смрт на parvati можам да му го донирам половиот орган и тоа е се.
Од дарување за вакви работи само крв имам давано и пак би дарувал, иначе за огран нема шанси....јебига нехуман сум кога се работи за нешто што и мене ми е потребно.
Одвај чекам Мајоре бог да те прости , за да га стау тфој полоф орган као украс на мом рамену hahahhahah
Ке га носу како пирсна лево уво моеке га офарбам фино лепоу разни флуоро боеи наравно ке му дам имеке га викам Ное
Не фалу ја мушко , ја га фалу Мајора, колко му е шаренолик и пастрмкаст дик : )Леле кога ќе почнат машките да се фалат со ..... демек тоа им е најсвето нешто у живот.
Не фалу ја мушко , ја га фалу Мајора, колко му е шаренолик и пастрмкаст дик : )
јееееее ке га препарирам и ке си га носу на рамо, ако сака некоја случајно да се потпре на мое рамо да га осети и Мајора : )
Друк пут врзи го појасот пред да полетаме HahahТи ако не направиш да паднам од стол од смеење, кој?
Друк пут врзи го појасот пред да полетаме Hahah
Eииии одамна не си ме искичмила у биљард : D
Не фалу ја мушко , ја га фалу Мајора, колко му е шаренолик и пастрмкаст дик : )
јееееее ке га препарирам и ке си га носу на рамо, ако сака некоја случајно да се потпре на мое рамо да га осети и Мајора : )
Бобо така ме викаа ко мал.Абе Страхотни не изигравај бобо aдвокат
Па Форевр сама ги утепа и двоицата, немора да гу браниш ако навивате за ист тим : ) Море лудак
поздраф