Црни/русокоси/бринети/црвени?

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Јас сум црвенокоса и тоа од пред година ипол и многу сум си најубава и највеќе ми стои и највеќе си се сакам и највеќе ме сакаат сите, е така :cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and aleksvv

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Секоја боја на косата знае да краси нечија женска глава,но затоа треба да се има извесен стил и вкус.
Има природни плавуши на кои убаво им стои плавата( природна коса)
исто како и црвенокоси, бринети и црнокоси,
и се зависи од пределот во кој се живее.

Иначе мене ми се допаѓаат темнокоси( смеѓи)
момци со темен тен на телото и кафеави очи.

The High Commander

Староседелец
2 мај 2012
206
131
1,043
123
Имам сличен вкус како Саладин, само јас повеќе ги преферирам црните. Ќе признаам, црвенокосите ми се свиѓаат, ама не повеќе од темноцрна коса, црни очи, на блед тен. Звучи како готичарки да сакам. Па и сакам ;) Хахах
Саладин, ти ја знаеш MaryJane-Poison, беше активна на Кајгана порано? Сакам една таква да ми се погоди. :)
Не знам, се зависи од случај до случај, ама повеќе ми се допаѓаат црните од другите дефинитивно, а плавите не ми се нешто баш. Досега сум немал ништо со плавуша.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

aleksvv

Нов член
31 март 2013
11
14
3
Ова озбилно? :^)
Одредувате која би ја креснале, која би ви била домачица, која рамо за плачење само според боја на коса или тен?
Драга ТАА дали сум јас ненормална што ми е смешна ваква класификација?
Значи освен болдираното, друго не ни признавам како тема на дискусија помеѓу изградени мажи.

Иначе еве отприлика он топик: Не знам што е помодарствово со црвените коси, секоја втора е фарбана така, али има девојки кои одлично знаат да ја носат таа нијанса, која не е за секого.
Плавушите...хммм...има девојки на кои одлично им прилега плава коса, јас лично не можам да се замислам зашто ми делува извештачено и истрошено, па поготово со блед тен...ко од хемотерапија.
Бринети рулЗ! :cool:
Јас реков општо.. :) Не дека таква класификација правам.. Не таман работа..:gladen

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Мене најмногу ме привлекуваат црните девојки :D на второ ми се плавите додека смеѓите и црвените не се мој тип..

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Јас иначе имам темно кафена боја на коса природно, зелени ( маслинести) очи и бел тен, не порцелански и аристократски :D туку нормален.
Се имам фарбано и црна, модра, црвена, светло кафена и сфатив дека мојата природна боја најмногу ми одговара уствари.
Шо знам, дали дека стареам :D ама се повеќе и повеќе ми се бендисува природното.

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Јас иначе имам темно кафена боја на коса природно, зелени ( маслинести) очи и бел тен, не порцелански и аристократски :D туку нормален.
Се имам фарбано и црна, модра, црвена, светло кафена и сфатив дека мојата природна боја најмногу ми одговара уствари.
Шо знам, дали дека стареам :D ама се повеќе и повеќе ми се бендисува природното.
Исто, само што никако не можам да си ја вратам мојата природна боја, пошто долго време сум се фарбала црна..