Јас сум црвенокоса и тоа од пред година ипол и многу сум си најубава и највеќе ми стои и највеќе си се сакам и највеќе ме сакаат сите, е така
Мила.. зарем не те интерсира оваа тема.. нареден пат ке има и за понежниот пол.. поздравче..Темава нешо дискриминирачка,отворена специјално за машки пол од форум?
Јас реков општо.. Не дека таква класификација правам.. Не таман работа..Ова озбилно?
Одредувате која би ја креснале, која би ви била домачица, која рамо за плачење само според боја на коса или тен?
Драга ТАА дали сум јас ненормална што ми е смешна ваква класификација?
Значи освен болдираното, друго не ни признавам како тема на дискусија помеѓу изградени мажи.
Иначе еве отприлика он топик: Не знам што е помодарствово со црвените коси, секоја втора е фарбана така, али има девојки кои одлично знаат да ја носат таа нијанса, која не е за секого.
Плавушите...хммм...има девојки на кои одлично им прилега плава коса, јас лично не можам да се замислам зашто ми делува извештачено и истрошено, па поготово со блед тен...ко од хемотерапија.
Бринети рулЗ!
Исто, само што никако не можам да си ја вратам мојата природна боја, пошто долго време сум се фарбала црна..Јас иначе имам темно кафена боја на коса природно, зелени ( маслинести) очи и бел тен, не порцелански и аристократски туку нормален.
Се имам фарбано и црна, модра, црвена, светло кафена и сфатив дека мојата природна боја најмногу ми одговара уствари.
Шо знам, дали дека стареам ама се повеќе и повеќе ми се бендисува природното.