Црнки,плави,бордо,кафеавиМене најмногу ме привлекуваат црните девојки на второ ми се плавите додека смеѓите и црвените не се мој тип..
Сите ке те чуваме ко бубрече во лој
Црнки,плави,бордо,кафеавиМене најмногу ме привлекуваат црните девојки на второ ми се плавите додека смеѓите и црвените не се мој тип..
Ќе си ја вратиш, со редовно потшишување и се разбира да не ја фарбаш веќеИсто, само што никако не можам да си ја вратам мојата природна боја, пошто долго време сум се фарбала црна..
Кои вас ве привлекуваат..? Со која би биле во долга врска, а со која би имале само една авантура..? Која би ја сметале за другарка и верна пријателка..? И на која би и верувале највеќе..? и сл..
Доволно кажаноМора да признам дека црвенокосите ми се ептен слабост.
Не сакам да звучи дискриминирачки (или расистички да не бидам сфатена погрешно , сите сме луѓе и сите се убави и псоебни ) , но Јас сакам светли момци со плави коси или светло смеѓи, сакам бел тен, јас имам бел порцелански тен и светла кафена коса и сакам да ја продолжам и да ја зачувам исклучиво белата раса и белиот тен во мојата лоза, таков ми е и партнерот