Црни/русокоси/бринети/црвени?

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Исто, само што никако не можам да си ја вратам мојата природна боја, пошто долго време сум се фарбала црна..
Ќе си ја вратиш, со редовно потшишување и се разбира да не ја фарбаш веќе :)
Треба време додуша. Јас еве две години не сум фарбана и си ја носам мојата боја.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
За другарка каква сака нека биде. За да ми се допадне кафено/црна боја на коса.

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Кои вас ве привлекуваат..? Со која би биле во долга врска, а со која би имале само една авантура..? Која би ја сметале за другарка и верна пријателка..? И на која би и верувале највеќе..? и сл.. :pusi

што врска има бојата на косата со верноста, или привлечноста ??? или пак со која ќе имаш пријателство или слично
како прво во 95 посто сите женски се правени како од едно исто калапче :p само во 5 посто се разликуваат една од друга :pusi
никогаш до сега во мојот живот не сум преферирал некоја девојка ради бојата на косата, чисто одам на тоа дали ми се допаѓа или не.
апсолутно небитно е бојата на косата, бојата на очите посебно ако се зелни и плави ми годи (smoke)

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Не сакам да звучи дискриминирачки (или расистички да не бидам сфатена погрешно , сите сме луѓе и сите се убави и псоебни ) , но Јас сакам светли момци со плави коси или светло смеѓи, сакам бел тен, јас имам бел порцелански тен и светла кафена коса и сакам да ја продолжам и да ја зачувам исклучиво белата раса и белиот тен во мојата лоза, таков ми е и партнерот (sun)

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Не сакам да звучи дискриминирачки (или расистички да не бидам сфатена погрешно , сите сме луѓе и сите се убави и псоебни ) , но Јас сакам светли момци со плави коси или светло смеѓи, сакам бел тен, јас имам бел порцелански тен и светла кафена коса и сакам да ја продолжам и да ја зачувам исклучиво белата раса и белиот тен во мојата лоза, таков ми е и партнерот (sun)

судбината ќе ти даде маж црн ко Ѓупче :pusi
обично тоа што го сакаш никогаш е се добива (smoke)

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
веќе имам сопруг бел како снег (punch)
и да...на крајот секогаш го добивам она што го сакам ...само затоа што никогаш не барам многу од животот, ама барам многу од себе....се зависи од нас !!!

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Збришав 4 мислења помеѓу Анакин и Легионер.

Anakin светли викаш, м?

(ќе се запознаеме некој ден ние, осеќам):D

Шега на страна, а си помислила некад да ја обоиш косата светло црвено? :D