Зошто така? Тебе кои ти се омилени?Темава нешо дискриминирачка,отворена специјално за машки пол од форум?
Затоа што воведот е таков,не сум компетентна да одговорам на прашањатаЗошто така? Тебе кои ти се омилени?
Ова озбилно?Кои вас ве привлекуваат..? Со која би биле во долга врска, а со која би имале само една авантура..? Која би ја сметале за другарка и верна пријателка..? И на која би и верувале највеќе..? и сл..
Так нормаљно. А шо мислиш ти, ќе фанам некоја црвенокоса со плав корен и темен тен и златни зуби? За плавите: ќе кажам искрено во ова поднебје е ретко плавите да се застапени во 25-30 години. Но еве отиди во северните земји и кажи ми дека не им стои боженсвено.Ова озбилно?
Одредувате која би ја креснале, која би ви била домачица, која рамо за плачење само според боја на коса или тен?
Драга ТАА дали сум јас ненормална што ми е смешна ваква класификација?
Значи освен болдираното, друго не ни признавам како тема на дискусија помеѓу изградени мажи.
Иначе еве отприлика он топик: Не знам што е помодарствово со црвените коси, секоја втора е фарбана така, али има девојки кои одлично знаат да ја носат таа нијанса, која не е за секого.
Плавушите...хммм...има девојки на кои одлично им прилега плава коса, јас лично не можам да се замислам зашто ми делува извештачено и истрошено, па поготово со блед тен...ко од хемотерапија.
Бринети рулЗ!
Затоа реков дека има прекрасни девојки со плава коса. Збориме за фарбани.Так нормаљно. А шо мислиш ти, ќе фанам некоја црвенокоса со плав корен и темен тен и златни зуби? За плавите: ќе кажам искрено во ова поднебје е ретко плавите да се застапени во 25-30 години. Но еве отиди во северните земји и кажи ми дека не им стои боженсвено.