Црни/русокоси/бринети/црвени?

aleksvv

Нов член
31 март 2013
11
14
3
Кои вас ве привлекуваат..? Со која би биле во долга врска, а со која би имале само една авантура..? Која би ја сметале за другарка и верна пријателка..? И на која би и верувале највеќе..? и сл.. :pusi

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Мора да признам дека црвенокосите ми се ептен слабост.
После тоа одат катран црните, смеѓите и темнобраон.
Должината на косата е сосема индивидуална одлика, Ако и` прилега, тогаш ми се допаѓа.
Плавуши ми се на крај (статистички ако вака се навратам наназад како што сум љубел)

BokoLoco

Нов член
6 април 2013
26
24
3
30
Скопје
Најмногу ме привлекуваат со бледа кожа, а за коса црна или црвена(ама дреч црвена). Иначе фантазирам за сите другарки, кога сме и кај тоа прашање.

• Ми се допаѓа
Реакции: Nightmare_f

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Кои вас ве привлекуваат..? Со која би биле во долга врска, а со која би имале само една авантура..? Која би ја сметале за другарка и верна пријателка..? И на која би и верувале највеќе..? и сл.. :pusi
Ова озбилно? :^)
Одредувате која би ја креснале, која би ви била домачица, која рамо за плачење само според боја на коса или тен?
Драга ТАА дали сум јас ненормална што ми е смешна ваква класификација?
Значи освен болдираното, друго не ни признавам како тема на дискусија помеѓу изградени мажи.

Иначе еве отприлика он топик: Не знам што е помодарствово со црвените коси, секоја втора е фарбана така, али има девојки кои одлично знаат да ја носат таа нијанса, која не е за секого.
Плавушите...хммм...има девојки на кои одлично им прилега плава коса, јас лично не можам да се замислам зашто ми делува извештачено и истрошено, па поготово со блед тен...ко од хемотерапија.
Бринети рулЗ! :cool:

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Ова озбилно? :^)
Одредувате која би ја креснале, која би ви била домачица, која рамо за плачење само според боја на коса или тен?
Драга ТАА дали сум јас ненормална што ми е смешна ваква класификација?
Значи освен болдираното, друго не ни признавам како тема на дискусија помеѓу изградени мажи.

Иначе еве отприлика он топик: Не знам што е помодарствово со црвените коси, секоја втора е фарбана така, али има девојки кои одлично знаат да ја носат таа нијанса, која не е за секого.
Плавушите...хммм...има девојки на кои одлично им прилега плава коса, јас лично не можам да се замислам зашто ми делува извештачено и истрошено, па поготово со блед тен...ко од хемотерапија.
Бринети рулЗ! :cool:
Так нормаљно. А шо мислиш ти, ќе фанам некоја црвенокоса со плав корен и темен тен и златни зуби? За плавите: ќе кажам искрено во ова поднебје е ретко плавите да се застапени во 25-30 години. Но еве отиди во северните земји и кажи ми дека не им стои боженсвено. :)

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Так нормаљно. А шо мислиш ти, ќе фанам некоја црвенокоса со плав корен и темен тен и златни зуби? За плавите: ќе кажам искрено во ова поднебје е ретко плавите да се застапени во 25-30 години. Но еве отиди во северните земји и кажи ми дека не им стои боженсвено. :)
Затоа реков дека има прекрасни девојки со плава коса. Збориме за фарбани.
Природни плавуши, како и природни црнки....итн. има и убави и помалку убави и ружни...значи тоа е веќе дело на мама природа.
Бај д веј, либето мое е смеѓо- плав, со најубави плави очи и мене ми е божествен :)

• Ми се допаѓа
Реакции: aleksvv

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
ретко среќаам машки фарбани црвени...а баш би сакала еден таков :cool:(inlove) ( повеќето и проќелавеле (facepalm) а не па коса да имале и то фарбана :D )
иначе ме привлекуваат црни, па и евентуалнo смеѓи(inlove)
плави иш:cenzura

• Ми се допаѓа
Реакции: Slims and aleksvv