Собиранки.... (договарање - тука)

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Људи како стоиме за едно собирче?

Со Траблка нешто муабетевме за утре накај 4 во парк, па ако не ви е многу брзо, може утре една блиц собиранка да си направиме во парк... а ако не одговара, тогаш ајде за неделава некаде кафенце да договараме :))
Јас сум секогаш ол ин : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble and Saladin

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Со Траблка нешто муабетевме за утре накај 4 во парк, па ако не ви е многу брзо, може утре една блиц собиранка да си направиме во парк... а ако не одговара, тогаш ајде за неделава некаде кафенце да договараме :))
Јас сум секогаш ол ин : )
Добро, спремам матарката. parvati кај си?
Другите? Aristokrat? Redhead? Solstice?
Неки нови?

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
  • Ми се допаѓа
Реакции: Trouble

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Не сигурно и посигурно од најсигурното немаше да видам дека ќе има собиранка, ама затоа мене Марија ме обавестува на фб тралалалала :svirka Него утре нема да се уклучам цел ден, евентуално накај 1 и толку така да како шо кажав таму кај Марија на профил на еден пост, у 4 чешмички и тоа е тоа, имам број од мочлава, ќе ја барам ако е нешто за итно мада не верувам. Ај чао на сите, да отспијам бар некој саат, пошо треба у 10 ипол да станам ако не па :eek:

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија and Saladin

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Не сигурно и посигурно од најсигурното немаше да видам дека ќе има собиранка, ама затоа мене Марија ме обавестува на фб тралалалала :svirka Него утре нема да се уклучам цел ден, евентуално накај 1 и толку така да како шо кажав таму кај Марија на профил на еден пост, у 4 чешмички и тоа е тоа, имам број од мочлава, ќе ја барам ако е нешто за итно мада не верувам. Ај чао на сите, да отспијам бар некој саат, пошо треба у 10 ипол да станам ако не па :eek:
А мене па ми падна чудно шо бараш у 7 ипол у сабота толку рано. Не личи на тебе:rofl
Пеки, се глеаме тоаш во 4 на 4 чешмички ваљда повеќе од четири људи. Solstice?

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Јутре сам на крштефка пеер : ) Убао да си пројдете !!!