Епа глеај да успееш, не се праи на Тошо и отфори очи Пеееет : ) Тфои две плус трето око hah и две од интуицјију , пет : )Ako ne uspeam mesecov..mozam slobodno da se prostam so svojata kariera..
Отвори трече окоЕпа глеај да успееш, не се праи на Тошо и отфори очи Пеееет : ) Тфои две плус трето око hah и две од интуицјију , пет : )
И добродошла на форум и штракни алт и шифт и пишуј на кирилицу : ) Убаф ти коњ на аватар, меџикааал : )
Ни кафе неможе да ме осфести кд у позадину иде даун музика, што ли му е на радио сабајле, сфе шкљ траке пуштаф...
A да те прашам јавно Solstice брат ти спиеш ли некад у тфој живот луд и музикалан : )
Само шо станав,бев да ме исплатат и ми се отворија очите А легнав накај 6 и кусур,глеав Далас - ЛејкерсЕпа глеај да успееш, не се праи на Тошо и отфори очи Пеееет : ) Тфои две плус трето око hah и две од интуицјију , пет : )
И добродошла на форум и штракни алт и шифт и пишуј на кирилицу : ) Убаф ти коњ на аватар, меџикааал : )
Ни кафе неможе да ме осфести кд у позадину иде даун музика, што ли му е на радио сабајле, сфе шкљ траке пуштаф...
A да те прашам јавно Solstice брат ти спиеш ли некад у тфој живот луд и музикалан : )