Сакам да кажам/Сакам да прашам

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Ај и јас да се искажам :D
Јас ќе си бидам доктур..Бел мантил имам,стетоскоп,ампули,ракавици,маска,шприц,шпатули,гази ..ии многу е не ми треба повеќе ништо :giggle
А доктурка да не бидиш случајно? :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and Kitty

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Ај и јас да се искажам :D
Јас ќе си бидам доктур..Бел мантил имам,стетоскоп,ампули,ракавици,маска,шприц,шпатули,гази ..ии многу е не ми треба повеќе ништо :giggle

Еј мене многу тапа маска ми е доктор.
Не за друго, туку дека и средно и факс во мантил ми е поминато времето и некако многу секојдневно е за мене.

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Еј мене многу тапа маска ми е доктор.
Не за друго, туку дека и средно и факс во мантил ми е поминато времето и некако многу секојдневно е за мене.
И кај мене е исто ама само во средно а се мислам и за на факс да си продолжам нешто такво :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
сдк а тебе Knife да не те заболи нешто одма :rofl:svirka
хаха кити маа, не ме издавај одма па ти :zelen
Доктурка даа :D
Да не имаш некоја мака случајно?:giggle
Моментално да се пожалам доктурке не можам, сполај му на бога арен сум. :igra

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty and Gemini

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Никогаш нема да можам да сватам зашто луѓето не ги живеат своите животи зашто им е битно што јас правам со кого сум јас и зашто сум јас таа...
А исто така нема да сватам никогаш зашто сум јас толку слаба личност...зашто неможам да се соочам со самата себе...зашто неможам да живеам по своите правила...Зашто превземам некои работи по желба на другите а со тоа јас сум тотално несреќна...Зашто луѓето едноставно не го прифатат мојот избор...зашто се трудат да ми го уништат животот :place

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
СДК: Пивото ги содржи сите потребни минерали кои ни се потребни да преживееме. Затоа во средниот век им било давано пиво на малите деца за да се спасат од гладот.

Значи од сг кт ке има некоја епидемија, оно-ово у продавницу купујте што повише пиво за да преживите :p