Ќе се снима нешто ново наречено The Originals и ќе биде поврзано со Клаус и остатокот од неговата фамилија. Очекувам да биде поинтересна, во споредба со TWD, барем да не биде толку тинејџерска. Кога ќе имам повеќе информации, ќе пишам.
Стоп. Значи само оригиналните типци, за останатите ликови нема информации?Ќе се снима нешто ново наречено The Originals и ќе биде поврзано со Клаус и остатокот од неговата фамилија. Очекувам да биде поинтересна, во споредба со TWD, барем да не биде толку тинејџерска. Кога ќе имам повеќе информации, ќе пишам.
Стоп. Значи само оригиналните типци, за останатите ликови нема информации?
Па секако дека нема да ја разбереш ако не ја следиш. Почни од прва сезона па наваму и па да видиш.Еднаш комшивката ми пушти една епизода и абе што да ти кажам,досадно досадно ужас!Дали оти не сум во тек со серијата,ништо не сфанав,постојано ја прашував а шо праат сега па еден го врзуеа со некакви ланци и оваа Елена(претпоставувам дека така се викаше)почна да се дере ко ненормална...се на се,не ми се допадна.Како што ми имат кажувано,очекував нешто бомбастично,нешто интересно што ќе ме натера да ја гледам серијава,за жал тоа не се случи.Не верувам дека во блиска иднина би посакал да ја гледам серијата,но сепак никогаш не викам никогаш...
И со тоа ја утепуваат цела серија.monika88 Мене убедливо најинтересна епизода ми беше 19-тата од 4-та сезона.
Кога ќе стигнеш до таму, ќе видиш зошто
Да не ти расипуваме доем, со тоа што ќе ти откриваме, интересни се сите сезони, зашто не ја тупат у главно, има постојано дешавки, нови ликови, неочекувани умирачкиитн.