The Vampire Diaries

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Ќе се снима нешто ново наречено The Originals и ќе биде поврзано со Клаус и остатокот од неговата фамилија. Очекувам да биде поинтересна, во споредба со TWD, барем да не биде толку тинејџерска. Кога ќе имам повеќе информации, ќе пишам.

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ќе се снима нешто ново наречено The Originals и ќе биде поврзано со Клаус и остатокот од неговата фамилија. Очекувам да биде поинтересна, во споредба со TWD, барем да не биде толку тинејџерска. Кога ќе имам повеќе информации, ќе пишам.
Стоп. Значи само оригиналните типци, за останатите ликови нема информации?

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
  • Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Еднаш комшивката ми пушти една епизода и абе што да ти кажам,досадно досадно ужас!Дали оти не сум во тек со серијата,ништо не сфанав,постојано ја прашував а шо праат сега па еден го врзуеа со некакви ланци и оваа Елена(претпоставувам дека така се викаше :D )почна да се дере ко ненормална...се на се,не ми се допадна.Како што ми имат кажувано,очекував нешто бомбастично,нешто интересно што ќе ме натера да ја гледам серијава,за жал тоа не се случи.Не верувам дека во блиска иднина би посакал да ја гледам серијата,но сепак никогаш не викам никогаш...

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Еднаш комшивката ми пушти една епизода и абе што да ти кажам,досадно досадно ужас!Дали оти не сум во тек со серијата,ништо не сфанав,постојано ја прашував а шо праат сега па еден го врзуеа со некакви ланци и оваа Елена(претпоставувам дека така се викаше :D )почна да се дере ко ненормална...се на се,не ми се допадна.Како што ми имат кажувано,очекував нешто бомбастично,нешто интересно што ќе ме натера да ја гледам серијава,за жал тоа не се случи.Не верувам дека во блиска иднина би посакал да ја гледам серијата,но сепак никогаш не викам никогаш...
Па секако дека нема да ја разбереш ако не ја следиш. Почни од прва сезона па наваму и па да видиш.

Инаку, претераа со Елена вака. Дај нека се врати на старо, веќе глупаво е да се гледа како Дејмон се мачи...

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор and Arkantos

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
јас ја глеам серијава...не е нешто којзнае како ама интересна ми е..до 2ра зезона сум моментално...и сеа малку оф топик : видов една реклама за шампон од гарние со алое,незнам шо друго и вербена.... :D за заштита од вампири изглеа ова!

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
36
Неготино
сестра ми е заразена со оваа серија и веќе има изгледано неколку сезони
пред една недела и јас почнав да ги гледам-и задоволна сум до сега,интересна серија со доста фантазија која ме тера да гледам се повеќе и повеќе епизоди
во еден ден ми се случува да изгледам 5 епизоди-и да не се заситам:)
сега за сега 2-ра сезона сум,и ја гледам-не обожавам баш вакви измислици филмови ама оваа серија ми стана интересна се додека не се појават ептен хорор сцени,кои не ги сакам, баш ќе се замислам дали ќе продолжам со гледање
како сте задоволни од следните сезони? поткажете ми малку,сестра ми е ваква:eek многу и се допаѓаат

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
monika88 Мене убедливо најинтересна епизода ми беше 19-тата од 4-та сезона.
Кога ќе стигнеш до таму, ќе видиш зошто :showoff
Да не ти расипуваме доем, со тоа што ќе ти откриваме, интересни се сите сезони, зашто не ја тупат у главно, има постојано дешавки, нови ликови, неочекувани умирачки :D итн.

• Ми се допаѓа
Реакции: Aleksis

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
monika88 Мене убедливо најинтересна епизода ми беше 19-тата од 4-та сезона.
Кога ќе стигнеш до таму, ќе видиш зошто :showoff
Да не ти расипуваме доем, со тоа што ќе ти откриваме, интересни се сите сезони, зашто не ја тупат у главно, има постојано дешавки, нови ликови, неочекувани умирачки :D итн.
И со тоа ја утепуваат цела серија.
Мислам, знаеш дека сум пристрасен за серијава, ама што е многу, многу е.
Што им требаше Џереми да го убијат? За Елена да ја направат без емоции? Глупости. Тотално непотребно исклучување на ликот.