Чет муабети (ти реков-ми рече)

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Најубаво е да ти кажам право. Се враќаш дома до 2. Башка се учиш на рутина, стануваш на сабајле, стекнуваш навика подоцна и за факултет и за работа. :giggle
познато ми е :D..Ми текна јас фактички сум две смени во ист ден -сабајле и попладне (сабајле на пракса 6 часа и школо околу 7часа ама не секогаш...Во забуна сум била ..Мојава состојба е полоша :place

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
познато ми е :D..Ми текна јас фактички сум две смени во ист ден -сабајле и попладне (сабајле на пракса 6 часа и школо околу 7часа ама не секогаш...Во забуна сум била ..Мојава состојба е полоша :place
ауч, што чколија учиш па толку ве тераат? Јас да одам 13 часа дневно на школо ќе полудам. :zelen

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Arkantos, не беше директно кон тебе ова, затоа не те тагнав. А за читањето ми се чини сите секаде читаат колку и да тврдат дека не е така.

alba, фала за одговорот.

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Алооооо луѓе :franticде бе не изведувајте бесни глисти. Не ги имитирајте бездушниците од Кајгана форум.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Arkantos, не беше директно кон тебе ова, затоа не те тагнав. А за читањето ми се чини сите секаде читаат колку и да тврдат дека не е така.

alba, фала за одговорот.
:) Не баш секаде. На другите теми кај што има дискусии признавам читам од прво до последно ама на оваа тука, и на сакам да кажам прашам... ретко кога се задржувам, сега дека е актуелно ова со „милениците“ читам оти знам дека се’ ќе се врти околу тоа.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Значи јавно ве замолувам, кога ме зборите, да ме тагнувате бар да си се прочитам... Фер е?

Ако не сум љубимец тогаш зошто сум поштеден од бан?
Чим двајцата сме заслужиле бан, таа добила јас не, значи сум поштеден, што ме прави љубимец.
А погоре викаш дека не ме сметаш за таков.
Тука има контрадикторност... Или сум љубимец или пак не заслужувам бан.

Сметам дека ни Мелпомена не заслужуваше бан, затоа што не ме навреди, беше дрска како секогаш ама не ме навреди.
Ти ме обвини мене дека превртувам мислења а ова денес ти повтор пат го правиш, ај препочитај уште еднаш ке видиш зборувам за казнени поени а никаде бан.
Не си бил навреден а ги пријавуваше мислењата, рабравме сите и ок е да завршиме со дискусијата.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ти ме обвини мене дека превртувам мислења а ова денес ти повтор пат го правиш, ај препочитај уште еднаш ке видиш зборувам за казнени поени а никаде бан.
Не си бил навреден а ги пријавуваше мислењата, рабравме сите и ок е да завршиме со дискусијата.
Јас не ги пријавив мислењата, прочитај малку и ќе видиш кој ги пријавил мислењата. Мислењата од Мелпомена не беа пријавени од моја страна, тоа е факт, кој колку и да сакате да го извртите нема да успеете.
Казнените поени доведоа до бан(така да тоа ти е исто)

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Јас не ги пријавив мислењата, прочитај малку и ќе видиш кој ги пријавил мислењата. Мислењата од Мелпомена не беа пријавени од моја страна, тоа е факт, кој колку и да сакате да го извртите нема да успеете.
Казнените поени доведоа до бан(така да тоа ти е исто)
Казнени поени и бан не е исто.
Знаеме и во ред е кажав.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Дечки бе има приватни пораки ,разберете си се преку нив, цело време околу една иста работа се расправате, и до кога овака??!!
Веќе ми здосадија вакви муабети да читам ама НАЈИСКРЕНО (think)