Критики за администрацијата

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Ме интересира според кој критериум се доделуваат казнените и тоа на колкав временски период да бидат? M.Adams што го рекла Arkantos ќор добила 1 поен кој ќе и истече наредниот месец, а @mop што ме нарече мене глупак ќе добие 1 поен кој ќе му истече следниот ден. :^) Кое судство го имате, секоја чест. За кражба луѓе ќе лежат 10 години, а за убиство 1 година е доволно. (facepalm)
Грешка си нешто, моп има две опомени по 3 казнени што ќе му истечат за 1 месец.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Копчето пријави или ipopovski објасни зошто во мојот пост зборот ******* е со звездички а во предходниот не е ?
Ај кога кога со звездички се пишува бар објаснете што значи тој збор ?

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Копчето пријави или ipopovski објасни зошто во мојот пост зборот ******* е со звездички а во предходниот не е ?
Ај кога кога со звездички се пишува бар објаснете што значи тој збор ?
Би требало да значи дека тој збор ти е цензуриран :)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
И твоето мислење околу тоа? Или пробуеш да испаднеш паметен као ќе одвлекуваме внимание. Знам те пушко кад си била пиштољ.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Trikson

Баниран
14 март 2013
9
3
3
41
Пишувај кирилица
Banot, brishenjeto na mislenja i kaznenite poeni se znak na nemok, sekoj treba da znae deka represivnite merki se del od mentalnata brutalnost na odredena osoba.
No eve da predpostavime deka ova e samo ushte edna pozitivna kritika za takvite osobi, zatoa ne se nervirajte.

Sekako ... i baknez vo paket za niv.
Ve Ljubi masterot...:*

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Админе,не ти е основана пораката,казнените поени си сносат последици,но заканите доагаат од страна на вашиот модераттор.
Не ми е грижа дали вие ке ми препишувате казнени на било која основа,не дека нешто ке успее да ми стори со она што ке се заканува,овде ке и помогнеш ти,ке ја провлекуваш,ке измислуваш правила,но во креирањето на нејзината личност тоа и одмага.
Јас ако ги кршам правилата казнените поени ке си ги сносам,но да дозволам закани,не.:)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Добро бе мајке му, како мислите дека некого ќе поправите ако му го избришете мислењето и му дадете казнен и не ни кажувате за кое мислење се однесува тој казнен поен. Барем во тоа пораките што ги праќате ископирајте го мислењето кое го казнувате, чисто онака колку да се има претстава каде згрешил членот. Сфашта.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
ipopovski сакам да те прашам дали и за мислењата во Играчница се добиваат казнени поени зш таму не се бројат и послободно може да се пишува ?

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav and slb_bobo

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
ipopovski сакам да те прашам дали и за мислењата во Играчница се добиваат казнени поени зш таму не се бројат и послободно може да се пишува ?
Ако не се бројат мислењата не значи дека таму не важат правилата на форумот.