Не ти се мешам во „твојата работа“ Само прашав.Нели пиша девојката да ја угостиме....
На сметка на тоа се нашалив.
А што планирам да направам ако ми рече „Да“ е моја работа
Не ти се мешам во „твојата работа“ Само прашав.Нели пиша девојката да ја угостиме....
На сметка на тоа се нашалив.
А што планирам да направам ако ми рече „Да“ е моја работа
Се надевам дека си задоволен од одговорот.Не ти се мешам во „твојата работа“ Само прашав.
А ако не сум? I'm just so curious.Се надевам дека си задоволен од одговорот.
Ако не си, јас ќе продолжам да се надевам дека си, а ти ќе си стоиш со незадоволствотоА ако не сум? I'm just so curious.
А ќе ме послужиш и мене со капучино дур ти се надеваш, а јас сум незадоволен?Ако не си, јас ќе продолжам да се надевам дека си, а ти ќе си стоиш со незадоволството
Јас служам само фини деца.А ќе ме послужиш и мене со капучино дур ти се надеваш, а јас сум незадоволен?
Од мене имаш топло чоколадо ако те задоволува,само те молам пази се од големите деца.А ќе ме послужиш и мене со капучино дур ти се надеваш, а јас сум незадоволен?
Добро чичко аркантосе.Јас служам само фини деца.
Благодарам А со топлото чоколадо доаѓа ли уште нешто во пакет?Од мене имаш топло чоколадо ако те задоволува,само те молам пази се од големите деца.
Прв пат слушам за т чоколадо без шекер,ама и ти си во право, сешто ке чуе човекБлагодарам А со топлото чоколадо доаѓа ли уште нешто во пакет?
Да речеме шеќер зашто сум благар.