Танц со ѕвездите

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153

2:01 Колку само вештачко и одбивно движење...
Овој танц ми изгледаше како тие што се на свадба кога стануваат и сите гости се обидуваат да играат танго.
Ни водиме ни терај ме.
А да, ќе заборавев, исто и 2:50 - одвратно движење. Таман мислев распалија батките... ќе си го повлечам секој лош збор, и оп... пак заникаде укочено, вештачко...

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123

Колку само добро изиграа.Девојкава толку многу ми се допадна,обично сите танчерки се како штици,а оваа супер си има облини и едноставно да ти е мерак да а гледаш.Преѓеска кога ми го пратија видеото,се двоумев кој меѓу нив е танчер а кој ѕвезда.Браво,едно големо браво!Се надевам и нашите ќе го достигнат ова во понатамошните емисии...се чека вечер шо ќе напраат.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093

Колку само добро изиграа.Девојкава толку многу ми се допадна,обично сите танчерки се како штици,а оваа супер си има облини и едноставно да ти е мерак да а гледаш.Преѓеска кога ми го пратија видеото,се двоумев кој меѓу нив е танчер а кој ѕвезда.Браво,едно големо браво!Се надевам и нашите ќе го достигнат ова во понатамошните емисии...се чека вечер шо ќе напраат.

Како бе не го знаеш лепотанов. Од шпанските серии е.:giggle
Одличен е и како танчер.(y)
Според мене само Зафирчев до сега најдобро се покажа имаше уште еден солидно изигра а другите ептен здравени беа. Ова за машките се однесува. Од женските Јелена и Марјана сега за сега, очекувам доста и од Викторија Лоба.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and Давор

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
И мене ми се скоро сите машки танчери како гејови бе,и шо?:D
Толку женственост нема во една просечна жена е.аго :unsure
Иначе јакичка е Маријана,ама на моменти ко да едвај го фака тактот,ама со време ке се опуштат.
Јелена и Христијан ми се допаднаа,дали дека ми е преку глава од принцови,принцези и добронамерници,не знам.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
^Отерај на 2:15 многу се спори и невешти додека се местат за следен чекор. А судииве гледам на тоа најмногу внимаваат, а многу помалку внимаваат дали се правилно изведени чекорите.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
А другите едни брзи што се па добиваат повисики.(facepalm)
Ако овој пар е спор останатите незнамкако да ги наречам.

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
^Отерај на 2:15 многу се спори и невешти додека се местат за следен чекор. А судииве гледам на тоа најмногу внимаваат, а многу помалку внимаваат дали се правилно изведени чекорите.
Сите имаат такви или слични испади, ама ми се допаѓа енергијата, уиграноста, страста...некако како природно да им доаѓа...

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos and melpomena