Вери најс вери најс
ај ем лајк а мен

Вери најс вери најс
хахахаххаха ти си сосема нездраФ лелее па и црвен картон - за цел тим на БAРСЛЕОНА и за сите навивачи ! хахаха
Оти брука бе ? И ја не сум глеал.хахахаххаха ти си сосема нездраФ лелее па и црвен картон - за цел тим на БAРСЛЕОНА и за сите навивачи ! хахаха
а јака типкава : )
малку гола ама јака...
Saladin што сум јас?? хаха не сум гледала во живот војна на ѕвездите(брука
) а војна низ офурмов скеој ден гледам ама добро
![]()
Оти брука бе ? И ја не сум глеал.
Won't workБобо и јас си знаеме. И анакин. И лејди блу. За мели не знам. Се нема изјаснато. Инаку пиши си на гугл C - 3PO. Еден од позитивните ликови си. Барем од оние кои позитивно размислуваат.)) |o$y(|-|0$0(|@l ти кај бобо на додатна настава.
Master Windu у слободно време е Паладин и кине Jumper-и (ако знаеш на шо мислам). Башка нигер бе. Нц. не иде. Неаме црнци во црнобело.Saladin
a Лук каде е? А master Windu?
![]()
И шо си ме стаил таму уште со лоша фризура коа сум? Стаи ме коа се преобратив да хејтам
![]()
И во името на ПадвеLadies and gents...A crno-belo film production presents...(тапани од страна)Long long time in a forum far far away...STAR WARS - FORUM WARS(најавна шпица)
Starring...Aristokrat asmelpomena asSolstice asArkantos asslb_bobo asLena asTo be concluded...(Aristokrat melpomena Solstice Arkantos slb_bobo Lena) * не идеше тагирањето погоре па морав вака