Тактика во додворување

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Па не би се сложила баш...вистинските девојки, жени кои се дами секогаш ќе се воодушеват од таквиот пристап ....зашто е оригинален и пред се смел (можда сум пристрасна зашто сме генерација со Arkantos)...а оние на кои мозочето им е со ограничен капацитет, кај нив сигурно палат поинакви површни и ефтини пристапи...
И јас сум од тукашната генерација,па не се сметам за ограничен капацитет оти не ми се допага во стартот да ми симнуваат звезди и да ми наведат како детално наводно биле разгледани моите гради.

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
И јас сум од тукашната генерација,па не се сметам за ограничен капацитет оти не ми се допага во стартот да ми симнуваат звезди и да ми наведат како детално наводно биле разгледани моите гради.
Факт е дека ние жените секогаш и секаде сме детално разгледани и тоа не само во пределот на градите...а ако некој има храброст на културен начин да го искоментира она што добро стои на мене, мене лично воопшто не ми смета....
Е па значи сите ние сме различни , со различни ставови за одредени нешта, со различни желби затоа и се разликуваме во пристапот кој кај нас пали или не....
Обожавам да добивам комплименти :sram , особено кога знам дека држат место, и фала Богу знам да разграничам кога некој ми “симнува ѕвезди“, а кога нешто искрено мисли....подобро да ми плесне в лице дека имам добри гради кога и сама знам дека ги имам, отколку да ми каже нешто дека на мене е прекрасно кога и јас и тој знаеме дека не е така и дека е тоа само така кажано...

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Факт е дека ние жените секогаш и секаде сме детално разгледани и тоа не само во пределот на градите...а ако некој има храброст на културен начин да го искоментира она што добро стои на мене, мене лично воопшто не ми смета....
Е па значи сите ние сме различни , со различни ставови за одредени нешта, со различни желби затоа и се разликуваме во пристапот кој кај нас пали или не....
Обожавам да добивам комплименти :sram , особено кога знам дека држат место, и фала Богу знам да разграничам кога некој ми “симнува ѕвезди“, а кога нешто искрено мисли....подобро да ми плесне в лице дека имам добри гради кога и сама знам дека ги имам, отколку да ми каже нешто дека на мене е прекрасно кога и јас и тој знаеме дека не е така и дека е тоа само така кажано...
На првиот пристап?
Здраво убави гради :D

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
На првиот пристап?
Здраво убави гради :D
А зошто да не...познавајќи се можда ќе си се изнасмеам слатко :D , ама сигурно нема да помислам дека е манијак или некој простак...:)
А џабе некој ќе ми каже ..не знам пример здраво убава госпоѓице, кога веќе во втората реченица ќе видам дека нема грам мозок...

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
А зошто да не...познавајќи се можда ќе си се изнасмеам слатко :D , ама сигурно нема да помислам дека е манијак или некој простак...:)
А џабе некој ќе ми каже ..не знам пример здраво убава госпоѓице, кога веќе во втората реченица ќе видам дека нема грам мозок...
Да не ја исклучиме можноста дека и оној првиот може да испадне таков,и тоа веројатноста е далеку поголема.
Сакам првичен нормален пристап,нај обичен,едноставен...за градите,усните ке зборуваме некој следен пат.
Но убаво кажа,сите сме различни.

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103

Дефинитивно сите сме различни.

Мене па win ми е кога ќе каже на сред разговор дека сум убава, се разбира тоа убаво да го склопи и вметне. На пример, мило ми е што се запознавме, убава девојко.

Колку луѓе, толку карактери дефинитивно.

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos and melpomena

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
абе другарче имај пари сами ке идат по тебе толку од мене
Што ке ти е женска која трча по твоите пари, парите се минлива работа ги имаш па ги немаш и ке те оставе како куче после до некој контејнер. Се е до тоа колку ти фаќа црпката, да знаеш да пристапиш кон девојче и најнормално да не изиграваш горила кој директно оде со намера да ја легне и не знам со еден збор да ја фане ја вака ја нака ја онака. Ако сакаш на прва да легниш оди плати си не треба ни да и збориш покажи и црвена сама ке легне.
Ок некои девојчиња сакаат нешто такво, зависи до девојка.
Имам пријатели кои имаат не знам колку пари и не знам какви коли па нема женско фанато. Оти не знае збор да каже. А кога ми кажува што ке и каже да земеш да умреш од смеа.
Што знам парите јесте да се фактор за тие што трчат по нив но не за сите. Не зборувај множина.
Сум испагал и без денар во мене па сум бил со девојчиња. Ќе извините не е ова фалба или нешто само пример дека не треба да се генерализира.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Реми

Староседелец
18 февруари 2012
542
957
1,093
У близина
Ситуација број еден:
Во рандом скопски кафич излагам со женско друштво. Дечко од 25 години ми пристапува со муабет, односно сакал да ми постави две прашања:
- Дали носам прслук и ако носам кој број носам? :banghead

Ситуација број два:
Пред неколку години, четврта средно, едно сабајле од 22ка се симнав за да идам накај школо. Мртва фаца, коса лом, натажен сурат, цел свет ти е крив пошо е факинг 7 сабајле. Како што идам со ранчето у Лептокарија ми улетува триесетгодишен дечко со актовка, ципела и муабет: Добро утро цуро (и ми ја зема раката и ја бацува). Wtf?!?! OMF!!
Човече си удрив неколку шлаканици да се освестам дека не сањам, дека е стварно 7 сабајле. Така си размислував и тогаш и сеа, ама битно накај школо идев со свежа фаца. Проста и неверојатна клише фраза, демонстрирана во вистинско место на вистинска личност за да и дигне самодоверба и расположение. Плус тој ден добив 5ка. :D

Туку ме чуди една ствар? Кој муабет го праите у дискотека на толку гласна музика? Кој опак муабет може да склопите без да се дерете и другите околу вас буквално да чујат се` што зборите и како се пуштате? (подеднакво важи за машки и женски). :^)

Секое место си има различен пристап.

Во дискотека не можам да избројам колку познаници сум склопила со обичниот муабет "Девојко имаш упаљач"?
Значи нема потреба во дискотека да викате еј здраво моето име е _______ (ебате ретардираниот и несоодветен прв пристап).

Абе ќе си чекате на цурата/дечкото да налетате у вц, на пуш пауза, на шанк, кога ќе имате тесен простор да направите делумно асален муабет. Да ве примети у таа гужва, да не мора да се тргате дур зборите, зашто некој сака да помине.
Ако некоја сака да нарача пијачка, не мора као ќутуци да ја буткате или ако ве замоли фино да напраите место, да се напраите јебо пошо тоа е она сељачкото: Која е она да и праам место за да нарача или да ја смести ташната?

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Абе нај битното не го спомнавме.
Пристапот машко женско на форумот.

-Што си во хороскоп.
-Позната си ми од некаде?
-Ана ти си?
-Еве ти фејзбук ако сакаш пдобро да се запознаеме.
-Сакаш да го гледаме зајдисонцето?Ти од таму,јас од ваму и исто како да сме заедно :eek:
-Ајде не лажи,те знаеме која си.
Нека ми простат оние што ги пропуштив,исто и оние што ке се препознаат.:D

По буквите сум му била позната.(facepalm) :D

m.o.p.

Активен Член
14 февруари 2012
348
221
43
34
Чајџилница
100% ке ќарите некоја
Прекрасни нозе, во колку саат се отвараат?
„ Мора да си уморна од синокешното трчање по моите мисли “
„ Таа кошула супер изгледа на тебе. Но да ме има малку и мене по неа би изгледало уште поубаво. “
„Може ли да ти купам нешто за пиење, или само сакаш пари ?“
„ Може ли да го добијам твојот број ? Изгледа го изгубив својот.“
„ Веруваш ли во љубов на прв поглед или да поминам уште еднаш? “
„ Извинии.. мислам дека ми должиш пијалок, бидејќи кога те видов дека влегуваш го истурив мојот пијалок“
„ Дали името ти е Gillette ? Зошто? Бидејќи си најдобро парче што човек може да го добие ? “
„ Доаѓаш ли често овде? “

хахахаха
http://info.mk/News/LoadNews/796591