Сакам да кажам/Сакам да прашам

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
А уствари зошто чекаме да го завршиме факултетот за да одиме што подалеку од овде кога дипломата не важи никаде?
За да не оставиме нешто започнето а недовршено?

Мојата важи :)
Фамилија, дечко, пријатели, се имаш тука. Затоа да се одлучиш на тој чекор е тешко. Затоа што во туѓа земја си секогаш странец... Али подобро ќе бидам странец во туѓа земја, отколку да живеам тука, во страв, секој можен ден.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Мојата важи :)
Фамилија, дечко, пријатели, се имаш тука. Затоа да се одлучиш на тој чекор е тешко. Затоа што во туѓа земја си секогаш странец... Али подобро ќе бидам странец во туѓа земја, отколку да живеам тука, во страв, секој можен ден.
Штом важи,доколку по завршувањето пак си стоиш на истата одлука,ти пожелувам успех и живот каков што си имаш замисла да си го живееш.
Не е патриотизам само ако останеш да живееш таму кај што си се родил.
А за она,фамилија,дечко......ке ги имаш и по завршувањето.
Од лично искуство,сметам дека секој сам за себе треба да си одлучи да си проба да си живее каде сака и каде може.
Што е подобро а што полошо,тоа е индивидуална работа. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Selene

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Што курац им е на луѓево.Толку ли немаат работа па демолираат и безделничат по улици.Заради тие г**на од денес и вчера не можеше да се мрдне во град.Секоја чест, сигурно за голема пара го прават тоа.
Уморен сум и не можам да заспијам веќе 5 часа.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lepaa

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Денот одлично започна...Жими "убавината" моја :rofl
Ајде нека остане така :igra
И дааааа... да јадам пица...домашна...
Најубава е нАли?
Мачката се омачи не знам дали кажав.
Пет слатки маченца...
Ке и кажам на мама мекици да праиме :rofl

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
ZQSQtJv.jpg

еден сончев болен ден.

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Да влезам во НБРМ и да ја ограбам, може ќе ме стават директор...

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
СДК
Семинарска, практичен испит( жими практичниот то е уште едно полагање) и испит за крај. Второто би требало да го положам ама третото.:place Баш за фармацевтска 1 една недела ни дадоа само една во една недела ако положам ќе ве частам сите до еден најкасно до два.:D Не озбилна сум ако понеделник убо поминам на испит частам. Ај сега чао да ја допрам семинарската.