Сакам да кажам/Сакам да прашам

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Сакам да кажам дека денеска ја видов мама Есма на семафорите кај рекорд ама никаде не ја видов империјата:unsure

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and Bum-Bum

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
:rofl:rofl:rofl
Да ме праша некој зошто се смеам нема да знам да кажам...
Убаво ми е бе...:sreken
Нека биде вака...
Утре фудбааааааааааааал :igra

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Се хејта Гулабица, се хејтаат Влатко и Есма, ама затоа секој го знае и го пее рефренот на "Ела под мојот чадор, чадор, чадор, Е, е, Е, е, Е, е" од Ријана. Или бетер, дојди грубијану, голем ли ти е?

Нашиве артисти се смешни, ама дека Лејди Гага излезе како жаба, маж, со рогови во главата, од јајца и што ли не, е ЦАРИЦА.

Oh, the irony.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Не се степав а модар сум на око. Fuck it. Колегата ми го фрли шишето со сок да го фатам. Таман викна фрли, се светов и шишето ме удри. Јебига......луди сме.
Денеска под око се гледавме со колешката. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena and parvati

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Не се степав а модар сум на око. Fuck it. Колегата ми го фрли шишето со сок да го фатам. Таман викна фрли, се светов и шишето ме удри. Јебига......луди сме.
Денеска под око се гледавме со колешката. :)
тоа таа постарата колешка да не беше?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Почнувам лека полека да си го собирам пртљагот. Утре го фаќам возот за 9 и правац до Велес.
Колку само посакувам и да го соберам багажот и да си отидам од овој виртуелен свет. Ќе да ми треба повеќе време. Алиштата ми се расфрлани, ќе треба малку аристотеловски методи да употребам и после да пресечам. Пошо од злобни лица глава не може да се крене. Во буквална смисла. Ме иритира фактот за замарање на туѓите животи, уништување на сопствената среќа... Го мразам оној момент кога некој влегува во твојот живот по цена да ти го направи неподнослив. Зошто толкава ништожност во душата на човекот? Ќе беше ли тоа поради неиграњето на музиката што тој ни ја приредува? Ќе да е. Супериорност дури и кога се решаваш веќе да не придаваш никакво значење. Е тоа е таа бољка.

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Значи кога ќе ти тргне наопачки денот........
Кај ми е работна саботава,и сум уморна+ненаспана уште кога дојдов на работа гледам нема струја.
Ја немаше саат време,абе измрзнав без греалката моја убава.
Ете ти ја таман дојде,ми цркна фискалната по којзнае кој пат:banghead
Се прашувам само како ли ќе ми заврши денов,ако ми почна вака интересно.

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21