Чет муабети (ти реков-ми рече)

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Дечко, ајде да ти ги скратам маките. Вебсајтов е чиста измама, што за секој нормален човек треба да е очигледно уште од самиот почеток, но како што гледам, здравиот разум е се поредок и поредок. Кога ќе собереш доволно пари и сакаш да ги повлечеш, ќе ти се отвори survey по што лонг стори шорт, нема ни денар да видиш.

Ова го дознав по двеминутно гуглање пошто денес сум алтруистички расположен, затоа не се мачи без врска и користи го мозокот во иднина, не ти е за украс.

Седи па ти незнаеш што пари направиа од вакви страни, заработуваат 0,001 долар дневно и после 2 години ги направува 5 долари и на крајот и тие нема да му ги исплатат :rofl

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Trajche брат, јака ли е Кавала знам ви играсте сс њима
Ск у 7 играмо сс њима , ке га едеф грци, ке га осетиф куманофски пеколллл

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Trajche брат, јака ли е Кавала знам ви играсте сс њима
Ск у 7 играмо сс њима , ке га едеф грци, ке га осетиф куманофски пеколллл

Кумановац, што знам не се кој знае што, Кожув чинам два пати изгубиа од нив, но тоа беше на почетокот од сезоната и имаа многу згуснат распоред а и прв пат сите играчи играат заедно не беа баш уиграени, но сепак Кавала се солидна екипа, но во Грчката лига се 8-мо или 9-то место, ама неможе да ги споредуваш овие две лиги зошто и самиот знаеш кај нив кошаракта е на високо ниво Олимпијакос има буџет како сите клубови во Македонија, ако не и повеќе :D

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Сакам да прашам како ќе заприметиш дека некој се сретнал прво со фејсбук а отпосле со форум?
На форумот ставил име и презиме и негова слика:)
Врвот е кога ќе бидиш е-маил адресата си ја ставил како никнејм. Епа поздрав :rofl

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Кумановац, што знам не се кој знае што, Кожув чинам два пати изгубиа од нив, но тоа беше на почетокот од сезоната и имаа многу згуснат распоред а и прв пат сите играчи играат заедно не беа баш уиграени, но сепак Кавала се солидна екипа, но во Грчката лига се 8-мо или 9-то место, ама неможе да ги споредуваш овие две лиги зошто и самиот знаеш кај нив кошаракта е на високо ниво Олимпијакос има буџет како сите клубови во Македонија, ако не и повеќе :D
еи брат, 2 разлика смо ги тепале, мноо људи имало викаф, претерано гужва
Само Куманоо
Поздраф до Кожуф брат, сфе најбоље

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ако љубиш жени да ти ја местам? :)
После неумешноста и незаслуженоста да се омажам,па разводот,уште да ми се извади муабет на форумов дека жени љубам,и нема да ми преостане што не сум пробала :D
Ај мести ми шо,скраја да е од полошо :rofl
А таман помислив да се заозбилам,ти одма фрик идеа да ми дадеш :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
После неумешноста и незаслуженоста да се омажам,па разводот,уште да ми се извади муабет на форумов дека жени љубам,и нема да ми преостане што не сум пробала :D
Ај мести ми шо,скраја да е од полошо :rofl
А таман помислив да се заозбилам,ти одма фрик идеа да ми дадеш :D
Чупе. Создава си правила, за подоцна да ги прекршиш пиши си подобра.:) да ти ја местам :)