Сакам да кажам/Сакам да прашам

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Сакам да прашам дали некој има некое инфо за Златну Бубамару
Знам деке ск брзо ке се дешаа и сакам да иду
Дали некој знае тачно кд е и куде можеф да се набавиф карте и по коју цену
Фала унапред : )
Картите чинат 1000 ден и се распродадени веднаш по пуштањето во продажба и ептен во мал број се пуштени. Ти се даваат ли 1000 ден за Бубамарата кога знаеш дека после тоа по 50 пати ке ја даваат реприза ?:zelen

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Картите чинат 1000 ден и се распродадени веднаш по пуштањето во продажба и ептен во мал број се пуштени. Ти се даваат ли 1000 ден за Бубамарата кога знаеш дека после тоа по 50 пати ке ја даваат реприза ?:zelen

во живо и на тв мислам дека не е исто ... да гледаш порничи и да бидеш дел од нив исто ли е ? :svirka
примеров ми е на место (facepalm)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Паре не су никад битни кд е битно лично задовољстфо : )
Барем од мој аспект гледано
Иако неам којзнае колко кеш, увек можу да си дозволу тој што га сакам и уживам у њега : )
Eдн пут се жии маму му (цензура у превод како се прават деца) hah

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and 4FUN

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
Сакам да кажам дека денес бев во вовче чув-чув во Велес па варено винце па пита со пастрма:igra
Ме пречека домаќинката Nightmare_f и премногу и благодарам и ја гушкам(hug):* женска ми:D

полека бе Aristokrat па ме усрами :sram
после пак нека зборат за мене лошо и пак нека кажват дека не сум била дружељубива...
дечко ми:D и јас те гушкам исто како и вчера(inlove) целуфки:wub:*