Љубов е кога врската ти трае подолго од Малечката Невеста хахаххахаха !!!
На барање на гледачите реприза на последната епизода од ЕЗЕЛ !!
На барање на гледачите реприза на последната епизода од ЕЗЕЛ !!
Мелке го гледаш Величествениот и јас бе и кога ја најавуваа серијата мислев дека ке има повеке од историските случки а оно интриги у неговиот харем и тука се под разочарав ама сега ја гледам заради Хурем која е спремна на све да направи за власта и моќта и уште одамна гледаш иако мажите седат на тронот, жените се тие кои владеат ем со мажите а со тоа и со светотМери Мери,во сите воведи мора да стои дека ако ја има темата нека оди во канта
Ај со срека темата,имаше нешто за овие серии ми се чини ама не беше за хејтери
Јас не сум хејтер
Све најлепше за сите серии,незнам од кај да почнам дури.
Величествениот не би ја сместила низ темава,нејзе се трудам редовно да ја гледам.
А што е историјата ако не самите интриги?Мелке го гледаш Величествениот и јас бе и кога ја најавуваа серијата мислев дека ке има повеке од историските случки а оно интриги у неговиот харем и тука се под разочарав ама сега ја гледам заради Хурем која е спремна на све да направи за власта и моќта и уште одамна гледаш иако мажите седат на тронот, жените се тие кои владеат ем со мажите а со тоа и со светот
И на форумот има таквиА што е историјата ако не самите интриги?
Се останато е само приказна мила моја
Со една реченица,Не требало да ја викаат Турската империја тукуу.....ИМПЕРИЈАТА НА ХАРЕМОТ НА султан сулејман.
Секоја војна е водена за жената,кој што сака нека каже но,од моето животно искуство и се она што гледам наоколу,еден маж е спремен да направи се за една жена.
Да не бидам погрешно сватена,не за секоја,но секој има барем по една таква во својот живот.
Да не испадне провокација ама ете жив доказ е и форумот