епа добро дома ми ги носи мекицитеОфф топик
напоменето е без ресторани
он топик
И сакам и нејкам да ми прават појадок,после кујната е лом
Едно утринско кафе е и повеке од доволно.
![Си свирка :svirka :svirka](/images/styles/pack1/2014_whistling_and_rolling_eyes.gif)
![Facepalm (facepalm) (facepalm)](/images/emoji/facepalm_animated.png)
епа добро дома ми ги носи мекицитеОфф топик
напоменето е без ресторани
он топик
И сакам и нејкам да ми прават појадок,после кујната е лом
Едно утринско кафе е и повеке од доволно.
И после ке и наредиш шипката 100кг чучневи и таман ке бидиморе кога ќе и напрам еден протеински шејк : 8 белки од јајца и 2 жолчки, 2 банани , 500 грама млеко , 1 лајче мед , и пред то една туна и рибна конзерва ќе и отворам да изеди , има протеини да ја наполнам за цел ден да не и се јадит.
Не го ни откопчувам шлицов - не ја ни ваѓам шипката за 100 чучневи...тоа може само за исклучителни и послушни дами. Кога велам послушни мислам на тие што јаделе семки од тиква.И после ке и наредиш шипката 100кг чучневи и таман ке биди![]()
Одличен оброк, интересно е тоа што повекето од вас девојките, да не кажам сите, сакате наутро да пиете сок од цеден портокалЈас лично, повеќе сакам со секс кога ќе ме разбуди
ОнТопик, би сакала кога ќе станам да ме чека тост од интегрален леб полн со марула, кашкавал, тенка пилешка салама и краставица. Една чаша од цеден сок од портокал е повеќе од доволно.
R E S P E C T за момчетоУбаво ми е кога ми готви. Иако преретко.
Се што е со јајца го прави одлично, очигледно тоа го знае најдобро.
Еднаш ми правеше палачинки со крем и банани. Не знам на што ги печел, дали директно на шпорет ги плеснал, ама камења беа тоа. Си каснав 1-2, за атер, се мачело момчето. Башка очите му светеа додека јадев и му се прелеваше гордост.