Чет муабети (ти реков-ми рече)

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
може те сетил,али не бил расположен да се расправа со тебе :D или па не сакал да ти го зима мобилниот,може има iPhone човекот:D
хахахах оној нема ништо .. хахахахах али беше професорицата у кабинет, па со неа се занимаваше хахахаххаахах .. после дојде и ми читаше постови шо пишев на форум, демек да види дали препишувам од табла или се за*бавам :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
хахахах оној нема ништо .. хахахахах али беше професорицата у кабинет, па со неа се занимаваше хахахаххаахах .. после дојде и ми читаше постови шо пишев на форум, демек да види дали препишувам од табла или се за*бавам :D
професорицата?а добра ли е?
иначе може сакал да те провере човекот да се осигура дека не правиш некоја глупост :D а и радозналост знаиш,сигурно си била многу замислена што да напишиш :D посебно ако ти било отворено Љубов и Секс :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
професорицата?а добра ли е?
иначе може сакал да те провере човекот да се осигура дека не правиш некоја глупост :D а и радозналост знаиш,сигурно си била многу замислена што да напишиш :D посебно ако ти било отворено Љубов и Секс :rofl
хахах љубовна исповедувачница :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Oвај е тема за чат : ) а и даље у сдк се рока сфе и сфашта
Па нели ја беше смапер : ) hah еве ја се оправи а некој јоште рока тамо
како и да е награден сам сс трофеј Староседелец : )
Ке ми објасни ли некој што устфари значи тој, ваљда дека иам на д 5 000 мислења, М ?

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Oвај е тема за чат : ) а и даље у сдк се рока сфе и сфашта
Па нели ја беше смапер : ) hah еве ја се оправи а некој јоште рока тамо
како и да е награден сам сс трофеј Староседелец : )
Ке ми објасни ли некој што устфари значи тој, ваљда дека иам на д 5 000 мислења, М ?
Староседелец или домородец, а и аватарот ти е како домородец :rofl

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Тфој е како женски нофчаник pkhhhh шалу се : )
Еј људи, добра беше утакмица а ?
Марија прф пут кд праисмо муабет ја ти кажа икс у Мадрид а кец у Манчестер, ке вииш дека ке испадне такој : )
А за гол на Роналду, не се рачуна сс главу само сс ногу :p нема да даде ни такф ни такф у Манчестер : ) hhh