Одличен појадок за партнерот

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Oдличен избор. Како што и го сервираше појадокот, како десерт после ручекот или пак можеби за доручек или за време на вечера? :)
Уат? појадок како десерт после ручек? (think)

mashkodete

Истакнат Член
11 февруари 2013
59
25
118
Море какви шпагети еднаш им напраив на неколку другарки. Тоа оргии се дешаваа.
Мислам оргазмични извикувања при вкусување.
Ха ха ха одлично. (y)
Чувај го рецептот кога ке имаш девојка, да и ги напраиш истите ;)

Уат? појадок како десерт после ручек? (think)
Културно ти реплицирам, доколку имаш да оставиш некое добро коментарче во врска со темава, повели коментирај, во спротивно те замолувам да не ја упропастуваш темава.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Културно ти реплицирам, доколку имаш да оставиш некое добро коментарче во врска со темава, повели коментирај, во спротивно те замолувам да не ја упропастуваш темава.

леле мн некако дискриминирачка темата не е фер вака и сега јас во која тема да се произнесам дека секое сабајле на овој мојот јајцата на око му ги пржам :(

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
мене никојпат не ми спремил ни доручек, ни ручек, ни вечера :place
ама ми купува чоколатце секој ден од продавница :D

mashkodete

Истакнат Член
11 февруари 2013
59
25
118
Добро значи, темата е таа, за нас машките не е дискриминирачка, напротив, а за да нема фрка вие девојките оставајте коментарчиња во стилот кој бил вашиот одличен незаборавен појадок кој ви го приготвил вашиот сакан ;)

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Добро значи, темата е таа, за нас машките не е дискриминирачка, напротив, а за да нема фрка вие девојките оставајте коментарчиња во стилот кој бил вашиот одличен незаборавен појадок кој ви го приготвил вашиот сакан ;)

а не се важи вака смени насловот на тема ...

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Мене дечко ми ме носи на неделен доручек (мекици со сиренце од стража ) :zelen
Офф топик :D
напоменето е без ресторани :svirka

он топик
И сакам и нејкам да ми прават појадок,после кујната е лом (worried)
Едно утринско кафе е и повеке од доволно.

• Ми се допаѓа
Реакции: Bibi@