Доручек. Ја разбудив со мирисотOдличен избор. Како што и го сервираше појадокот, како десерт после ручекот или пак можеби за доручек или за време на вечера?![]()
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Доручек. Ја разбудив со мирисотOдличен избор. Како што и го сервираше појадокот, како десерт после ручекот или пак можеби за доручек или за време на вечера?![]()
Уат? појадок како десерт после ручек?Oдличен избор. Како што и го сервираше појадокот, како десерт после ручекот или пак можеби за доручек или за време на вечера?![]()
Ха ха ха одлично.Море какви шпагети еднаш им напраив на неколку другарки. Тоа оргии се дешаваа.
Мислам оргазмични извикувања при вкусување.
Културно ти реплицирам, доколку имаш да оставиш некое добро коментарче во врска со темава, повели коментирај, во спротивно те замолувам да не ја упропастуваш темава.Уат? појадок како десерт после ручек?![]()
Културно ти реплицирам, доколку имаш да оставиш некое добро коментарче во врска со темава, повели коментирај, во спротивно те замолувам да не ја упропастуваш темава.
мене никојпат не ми спремил ни доручек, ни ручек, ни вечераКултурно ти реплицирам, доколку имаш да оставиш некое добро коментарче во врска со темава, повели коментирај, во спротивно те замолувам да не ја упропастуваш темава.
Добро значи, темата е таа, за нас машките не е дискриминирачка, напротив, а за да нема фрка вие девојките оставајте коментарчиња во стилот кој бил вашиот одличен незаборавен појадок кој ви го приготвил вашиот сакан![]()
Во ред, насловот е сменет, да нема фркиа не се важи вака смени насловот на тема ...
Офф топикМене дечко ми ме носи на неделен доручек (мекици со сиренце од стража )![]()