Дали јас добив бакшиш?
Да бакшиш доби не штедам јас за здравје
Дали јас добив бакшиш?
Ах да се сите пациенти вакви како тебе еве и од докторот имаш една преграткаДа бакшиш доби не штедам јас за здравје
Абе чекај аптекари вие имате ?Исконтактирај со медицинската сестра и речи и’ дека Др. Аркантос те пратил да ти вбрзга во вените оптимизам.
Тоа со Весна-Бесна исконтактирајАбе чекај аптекари вие имате ?
Фала докторе утре се гледаме пак во ист терминАх да се сите пациенти вакви како тебе еве и од докторот имаш една прегратка
Ќе ми биде мило... И, уште еден совет, кога гушкаш... не стискај толку - сега треба во костозглобна да одам.Фала докторе утре се гледаме пак во ист термин
Хахаххаахахахах Весна - Бесна , ќе кажев уште една фразичка која се римува , ама ај срамота е ...Тоа со Весна-Бесна исконтактирај
Не кажувај, може си е широка девојката... па на крај да излезе дека ја навредувашХахаххаахахахах Весна - Бесна , ќе кажев уште една фразичка која се римува , ама ај срамота е ...
Хехе од радост тоа јас што имам толку добар доктор а ти имаш среќа на другиот спрат ти се колегите ќе те подсредат тиеЌе ми биде мило... И, уште еден совет, кога гушкаш... не стискај толку - сега треба во костозглобна да одам.
Хахаххаахахахах Весна - Бесна , ќе кажев уште една фразичка која се римува , ама ај срамота е ...